Rastislav Búgel Krimi

Za dobrotu na žobrotu! Bezdomovci okradli dôchodkyňu

Bezdomovkyňa Martina (29) sa v svojej neľahkej situácii spriatelila s 62-ročnou dôchodkyňou. Tá jej poskytla útočisko vo vlastnom byte, no bezdomovkyňa využila príležitosť. To sa dôchodkyni stalo osudné.

V celom prípade hrá hlavnú rolu chamtivosť bezdomovkyne. Dôchodkyňa (62) jej poskytla nocľah, za čo sa jej neplatiaca nájjomníčka „odvďačila“ v prvom momente ako mohla.

Bezdomovkyňa Martina (29) si na pomoc privolala ďalšich dvoch kamarátov. Keď dôchodkyňa nebola doma, vybielili jej šperkovnicu a vzali aj mobil.

Dobrosrdečnej panej tak vznikla škoda za viac ako 1200 €. „29 ročnú Martinu, 20 ročného Patrika a 23 ročného Erika obvinili nitrianski policajti z prečinu krádeže. Obvinení Patrik a Erik boli po vznesení obvinenia prepustení a stíhaní budú na slobode. Na obvinenú Martinu dal poverený policajt podnet na väzobné trestné stíhanie,“ informuje hovorkyňa KR PZ v Nitre Renáta Čuháková.

Exmanžel chcel zastreliť svoju družku. [link=http://www­.nitra24.sk/e107_plu­gins/calendar_me­nu/event.php?1349596­800.event.5189]Vi­ac sa dozviete TU![/link] **Vykradli auto prevážajúce peniaze! **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.141898_SBS-ke-pri-obchodaku-vykradli-auto:-Zmizlo-az-90–000-%E2%82%AC!]Viac sa dozviete v TEJTO reportáži![/link]

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM