Tlačové správy

Westernové preteky na Lángovom dvore

Pravá westernová jazda na koňoch, atrakcie pre deti, autentická atmosféra, chutné občerstvenie a, samozrejme, poriadna country kapela. Skvelá akcia na Lángovom dvore sa blíži.

Ilustračný obrázok k článku Westernové preteky na Lángovom dvore
5
Galéria
Zdroj: PR & Event agentúra Bon Žúr

V sobotu 28. júla bude ranč v Trnovci nad Váhom žiť adrenalínom. Už po šiesty rok sa tu zídu jazdci z celého juhozápadného Slovenska aby si zmerali sily v jazde na koňoch v rôznych disciplínach. Nebude chýbať ani množstvo atrakcií pre deti zdarma, skvelá atmosféra, chutné občerstvenie a, samozrejme, dobrá country kapela.

Ak máte radi kone, 28.7. si na Lángovom dvore prídete na svoje. Od 11.00 si môžete vychutnať adrenalín a bravúrne výkony jazdcov a koní v disciplínach Pole Bending, kde ukážu svoju rýchlosť, a Barrel Race, v ktorej jazda okolo sudov vyskúša ich šikovnosť. Aj tí, ktorí jazdiť nevedia, budú sa môcť na koňoch povoziť, čo poteší najmä deti.

Pre deti je však pripravená aj kopa iných atrakcií, môžu po celý deň šantiť na trampolíne, kolotoči, preliezkach, šmykľavke či v teepee stane. Keď návštevníci vyhladnú, pohostia ich stánky s cigánskou, klobásou, gulášom i palacinkami. Podvečer o 18.00 všetkých čaká vystúpenie skvelej country skupiny Colorado so speváčkou Deni Bartušekovou. Zábavu si tu užije skrátka celá rodina. Potvrdzujú nám to naši stáli návštevníci, ktorí sa k nám každý rok radi vracajú. Príďte si aj vy užiť tento výnimočný deň s nami, tešíme sa na vás!

Viac info: Lángov dvor

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: PR & Event agentúra Bon Žúr
Zdroj: PR & Event agentúra Bon Žúr
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM