Správy

Výstavisko v Nitre opäť ožije: Na Agrokomplex sa vráti Burza exotov i Farmárske trhy

Nitriansky Agrokmoplex po dlhom čase opäť otvorí svoje brány. V auguste sa môžete tešiť na chovateľskú burzu aj dobroty od farmárov.

Ilustračný obrázok k článku Výstavisko v Nitre opäť ožije: Na Agrokomplex sa vráti Burza exotov i Farmárske trhy
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Kvôli pandémii koronavírusu musel Agrokomplex zrušiť všetky svoje plánované veľtrhy a podujatia. Z bezpečnostných dôvodov sa tento rok nekonali obľúbené výstavy ako Nábytok a bývanie, Gardenia, Domexpo, Jobexpo či Medzinárodný strojársky veľtrh.

Poslednou výstavou boli vo februári Svadobné dni Beauté spojené s Rybárstvom, poľovníctvom a včelárstvom. Po dlhých mesiacoch, sa však návštevníci dočkali.

„S úsmevom na perách a radosťou v srdci vám oznamujeme, že v nedeľu 23. augusta organizujeme obľúbenú Burzu exotov a Farmárske trhy,“ informuje výstavisko na sociálnej sieti.

Burza exotov, hydiny, králikov, holubov a doplnkového tovaru pre chovateľov sa uskutočňovala každú štvrtú nedeľu v mesiaci.

„Burza je určená pre predaj týchto druhov zvierat: exotické a okrasné vtáctvo, holuby, hydina, králiky, drobné hlodavce, terárijné zvieratá, akváriové ryby, kožušinové zvieratá (fretka, farmová líška, medvedík čistotný, norka, nutria, činčila),“ uvádza Agrokomplex.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM