Rastislav Búgel Rôzne

Výstavisko ožilo adrenalínom: Nechýbajú rýchle motorky, upravené autá a pekné ženy

Extrémne a adrenalínové športy, 15 štýlových šou, vyše 10 hudobných vystúpení a tri slovenské premiéry ponúka trojdňový Adrenalin weekend 2014 v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku Výstavisko ožilo adrenalínom: Nechýbajú rýchle motorky, upravené autá a pekné ženy
Foto: Rastislav Búgel

Podujatie je určené fanúšikom extrémnej a adrenalínovej zábavy a patrí k najväčším zábavným šou svojho druhu na Slovensku. Okrem adrenalínu prináša projekt výstavu a predaj motocyklov a moto výmennú burzu Motoexpo.

Celý koncept akcie je zostavený z piatich základných skupín, informovala Zuzana Cyprichová, vedúca projektu. Prvou je moto adrenalínová šou, ktorá zahŕňa trial, mototrial, BMX, drifters, Tattoo convention, Paintball and Airsoft zone či lezeckú stenu. Jej súčasťou sú 1. medzinárodné majstrovstvá v stuntridingu SLOVAKIA STUNT CUP 2014, pokus o zápis do Slovenskej knihy rekordov a podujatie Motorkári deťom. Do druhej skupiny sa zaraďujú testovacie trate pre motorky a štvorkolky, ktoré sa nachádzajú priamo v areáli nitrianskeho výstaviska. Ďalšie tri koncepčné skupiny tvorí výstava a predaj motoriek, štvorkoliek, skútrov, oblečenia či príslušenstva, otvorenie motorkárskej sezóny a burza motoriek, oblečenia a príslušenstva. „Úspech tohto nového podujatia zaručuje spojenie jednotlivých aktivít, ktoré na seba nadväzujú a vytvárajú spoločne jedinečnú akciu plnú adrenalínu, dobrej zábavy a biznisu,“ skonštatovala Cyprichová.

Hudobný program zabezpečia interpreti z Rakúska, Veľkej Británie, USA i zo Švajčiarska. Návštevníci si môžu na vlastnej koži vyskúšať a zažiť divoké jazdy na štyroch kolesách v drift taxi či na motokárach a rôzne atrakcie ako loopyball, paintball & airsoft, aerotrim 3d či motokárovú dráhu. Nechýba ani možnosť bezplatne si vyskúšať alternatívny spôsob osobnej dopravy elektrickou dvojkolkou Segway. Hranice možností a logického myslenia návštevníkov preverí aj na Slovensku čoraz obľúbenejšia novinka Paniq room. Špeciálny program pre deti pripravili organizátori podujatia v nedeľu 8. júna.

Adrenalin Weekend 2014
1
Galéria
Adrenalin Weekend 2014
30
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM