Správy

Výsluchy organizátorov pochodov za Slušné Slovensko: Hattas predvolanie nedostal

Národná kriminálna agentúra má údajne predvolávať na výsluchy organizátorov protestov Za slušné Slovensko. V Nitre stál na ich čele novozvolený primátor Marek Hattas.

Ilustračný obrázok k článku Výsluchy organizátorov pochodov za Slušné Slovensko: Hattas predvolanie nedostal
Zdroj: Dnes24.sk

Organizátori demonštrácií Za slušné Slovensko v týchto dňoch čelia vyšetrovaniu. Ako napísal Denník N, „protikorupčná jednotka na príkaz šéfa NAKA Petra Hraška žiada od organizátorov demonštrácií výpisy z účtov a vyšetrovateľ im hovorí o štátnom prevrate.“

Anonymné oznámenie

Výsluch majú mať za sebou Juraj Šeliga, Karolína Farská, Katarína Nagy Pazmány, Táňa Sedláková a Veronika Bruncková. Na štvrtok predvolali ďalších. „Vyšetrovateľ im oznámil, že na nich niekto podal anonymné trestné oznámenie, že organizovali štátny prevrat a platí ich George Soros,“ uvádza Denník N.

V Nitre viedol pochody novozvolený primátor Marek Hattas. Oslovili sme ho so žiadosťou o vyjadrenie. Podľa jeho slov vypočúvaný nebol a nedostal ani predvolanie na výsluch. Na otázku či vie o vypočúvaní ostatných organizátorov sa vyjadril, že k tejto veci nemá žiadne informácie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM