Správy

Vyčíňa v Nitre TRAVIČ? Na dvoch uliciach objavili ŠESŤ uhynutých mačiek!

Nitrianska mestská polícia vyšetrovala nepríjemný prípad. V jednej z mestských častí uhynulo za záhadných okolností viacero mačiek.

Ilustračný obrázok k článku Vyčíňa v Nitre TRAVIČ? Na dvoch uliciach objavili ŠESŤ uhynutých mačiek!
Zdroj: Pexels.com

Poslankyňa začiatkom januára upozornila mestskú políciu. Informovala ju o uhynutí šiestich mačiek. Tie objavili na dvoch uliciach v mestskej časti Párovské Háje.

Otrávili ich?

„Vykonali pohovor aj s jednou z poškodených, tá uviedla, že po vyšetrení jej dvoch uhynutých mačiek jej veterinárka oznámila, že mačky boli usmrtené veľmi pravdepodobne otráveným jedlom,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Príslušníci MsP sa spolu s poslankyňou prešli po okolitých uliciach. Kontrolovali, „či na verejnom priestranstve alebo vo dvoroch nenájdu na zemi alebo inde pohodené jedlo, ktoré by mohlo byť potenciálne otrávené.“

Prečítajte si tiež

Majú si dávať pozor

Policajti upozornili aj viacero obyvateľov mestskej časti, ktorých počas kontroly stretli. Vyzvali ich, aby vo zvýšenej miere sledovali svoje domáce zvieratá a predovšetkým, aby upozornili a poučili deti, aby nedvíhali a nejedli nič, čo nájdu na zemi.

„Poslankyňa hliadke uviedla, že v tejto lokalite sa pohybuje aj veľa malých detí, preto sa bojí o ich zdravie, zároveň požiadala mestskú políciu o častejšie kontroly v tejto mestskej časti,“ dodáva MsP v Nitre.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM