Tlačové správy

Vychutnajte si s Kartou verného zákazníka mäsové špeciality od Taurisu ešte výhodnejšie

Hľadáte kartu s okamžitými výhodami pri nákupe mäsa a mäsových výrobkov? Vašim Esom pri každom nákupe je Karta verného zákazníka Tauris. Iba vďaka nej získate hromadu výhod a množstvo zliav na čerstvé mäso a kvalitné mäsové výrobky. Zaregistrujte sa už dnes.

Ilustračný obrázok k článku Vychutnajte si s Kartou verného zákazníka mäsové špeciality od Taurisu ešte výhodnejšie
4
Galéria

S Kartou verného zákazníka máte zľavy na dosah – 3 % na akciový tovar z platnej letákovej ponuky mäsových výrobkov, zľavu 2 % na celý sortiment mäsových výrobkov (okrem akciových položiek) a zľavu 1 % na celý sortiment čerstvého mäsa (okrem akciových položiek). Stačí len vlastniť novú Kartu verného zákazníka Tauris, ktorá bude vašim Esom v rukáve.

Získajte body, uplatňujte zľavy

Je to ozaj jednoduché. Okrem pravidelných zliav vo výške 3 %, 2 % a 1 % sa vám navyše po každom nákupe v predajniach Mäsiarstvo u Býka alebo Ryba Bistro pripočítajú body, ktoré môžete využiť pri ďalších nákupoch ako zľavu. Za každé 1 euro nákupu si pripíšete na kartu 1 bod, ktorý neskôr zhodnotíte ako zľavu v sieti predajní Tauris Cassovia (Mäsiarstvo u Býka alebo Ryba Bistro). Za každých nazbieraných 200 bodov môžete využiť 5€ zľavu z nákupu.

Eso v ruke pri každom nákupe

Zaregistrujte sa hneď teraz na jednej z už 74 predajní U Býka alebo na stránke www.masiarstvoubyka.sk. Navyše, k registrácii do 31. marca 2021 získate okamžite navyše 30 extra bodov! Po vyplnení formulára vám zašleme Kartu verného zákazníka na adresu uvedenú v registračnom formulári. Pri registrácii sa môžete prihlásiť aj na odber newslettrov, a tak už nezmeškáte žiadne akciové ponuky prispôsobené vašim nákupným zvyklostiam a požiadavkám. Buďte medzi prvými, kto sa dozvie o novinkách a výhodných nákupoch v našej sieti predajní Tauris Cassovia a zaregistrujte sa ešte dnes! V našich prevádzkach na vás čaká denne čerstvé a kvalitné mäso či mäsové výrobky priamo z výrobných závodov spoločnosti TAURIS, lahodné rybacie šaláty a lahôdkové pochúťky od spoločnosti RYBA Košice.

Viac informácií sa dozviete na www.masiarstvoubyka.sk alebo www.tauris.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TAURIS a.s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM