Rastislav Búgel Krimi

Vybavovanie účtov? Na sídlisku horel luxusný mercedes!

Ďalšie auto v plameňoch. Na Považskej ulici horel luxusný Mercedes Benz. Niekto ho polial neznámou tekutinou a podpálil. Jednalo sa o vybavovanie účtov?

Plamene z horiaceho auta poškodili aj dve vedľa stojace osobné motorové vozidlá Opel Corsa a Škoda Fábia. Kriminalistický technik zaistil na mieste stopy, ktoré budú zaslané na expertízu. Na Mercedese vznikla škoda vo výške 45 000 eur a na vedľa stojacích vozidlách 6 000 €//.** „Vyšetrovateľ  z Nitry  začal  trestné  stíhanie  vo  veci  zločinu  poškodzovania  cudzej  veci.  Nakoľko  konaním  neznámeho  páchateľa  vznikla  na  vozidlách  škoda  značného  rozsahu“** //povedala Božena Bruchterová hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Jedná sa tak o ďalší požiar prémiovej značky auta na nitrianskom sídlisku. Obyvatelia Klokočiny sú zhrození. " Vidíte? Vždy to poškodí aj okolité autá. Človek aby sa bál parkovať pred vlastným bytom," vraví rozhorčený obyvateľ sídliska.

Na sídlisku horela luxusná limuzína. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.135155_EX­KLUZIVNE-VIDEO:-Luxusny-mercedes-v-plamenoch!]Pozrite si exkluzívne video![/link]

mercedes
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM