Martin Károly Rôzne

Vstupy za 150 € do Vodného raja vyhráva...

/PR/Na konci novembra sme spoločne s Vodným rajom Vyhne spustili atraktívnu súťaž o 10 vstupov v hodnote 150 Eur pre jedného z vás. Do súťaže sa zapojilo viac ako 150 záujemcov.

Som rád, že naše zariadenie sa stáva čoraz obľúbenejším nielen v našom regióne. Svedčí o tom aj rekordná návštevnosť v zimných mesiacoch,“ tvrdí riaditeľ Vodného raja Vyhne.

Vodný raj Vyhne je miesto, kde počas celého roka nájdete príjemný relax, harmóniu a pohodu. Bez ohľadu na počasie, či ročné obdobie je v relaxačno-športovom centre k dispozícii celý rad wellness služieb a možností na športové vyžitie

Výplavový bazén, ktorý okrem masážnych lavíc, liečivej termálnej vody s vysokým obsahom železa, ponúka romantickú scenériu vďaka výplavu do exteriéru. Ďalej je k dispozícii saunový svet, jakuzzi, hydromasážne vane, či príjemá relaxačná odpočiváreň. Samozrejmosťou sú služby profesionálnych masérov. Môžete si u nás zahrať bowling i squash, osviežiť sa v dennom bare s terasou, či vychutnať špeciality pizzérie.

Súťažná otázka bola jednoduchá. Stačilo odpovedať, koľko stupňov má výplavový bazén. Správna odpoveď bola 36 C. Meno víťaza nájdete vo videu.

Tí ktorí nevyhrali sa už teraz môžu tešiť na nové súťaže so spravodajským portálom Žiar 24.

viac informácií: http://www.vodnyrajvyhne.sk/

Vstupy za 150 € do Vodného raja vyhráva...
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM