Rastislav Búgel Iné športy

Volejbalisti bojujú v play-off: Ženy postúpili do semifinále, muži sa trápia

Nitrianske volejbalové tímy bojujú v zápasoch play-off našich najvyšších súťaží. Ženy potešili športových priaznivcov, mužom sa príliš nedarilo.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti bojujú v play-off: Ženy postúpili do semifinále, muži sa trápia
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

V prvom zápase play-off slovenskej volejbalovej extraligy cestoval nitriansky mužský tím do Myjavy. Nitre sa v náročnom zápase podarilo uhrať jediný set a tak ostalo víťazstvo domácemu tímu. Prvé dva sety boli plne v réžii domáceho celku. Ten tretí naopak patril Nitre. V štvrtom sete už domáci volejbalisti nezaváhali.

Spartak VKP Myjava – Ekonóm SPU Nitra 3:1 (17, 18, –19, 16)

Stav série 1:0

Volejbalistky z tímu Volley project UKF Nitra cestovali v druhom zápase play-off na palubovku VŠKP Paneurópa Bratislava. Prvý zápas série hranej na dve víťazstvá Nitra zvládla a na ihrisku súpera mohla rozhodnúť. V 123 minút dlhom volejbalovom divadle videli diváci nádherný zápas. Začiatok stretnutia zvládli lepšie domáce volejbalistky, keď po dvoch setoch vyhrávali jednoznačne 2:0. Nitrianske volejbalistky však zbrane nezložili a dokázali zvrátiť nepriaznivý stav. Víťazstvo 3:2 znamenalo druhé víťazstvo v sérii a Nitra tak postúpila do semifinále najvyššej ženskej volejbalovej súťaže.

VŠKP Paneurópa Bratislava – Volley project UKF Nitra 2:3 (16, 20, –23, –21, –13)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM