Iné športy

VOLEJBAL: Do Nitry mieri nahrávačské eso. VK Ekonóm posilní Juraj Zaťko (28) z reprezentácie!

Nitrianske volejbalové mužstvo si opäť prilepšuje. Po zvučných prírastkoch ako Kašper, Malina, Szarek či Kubš v novej sezóne nastúpi ďalší hráč so skúsenosťami v reprezentácii.

Ilustračný obrázok k článku VOLEJBAL: Do Nitry mieri nahrávačské eso. VK Ekonóm posilní Juraj Zaťko (28) z reprezentácie!
Zdroj: Dnes24.sk

Tento rok sa bude na čo pozerať! Po uplynulých sezónach, kedy univerzitný klub VK Ekonóm SPU Nitra obsadzoval posledné priečky v tabuľke, siahajú jeho ambície až po post favorita súťaže. A podľa posledných informácií zo stránky volejbalnitra.sk aj majú na to dôvod.

28-ročný nahrávač Juraj Zaťko podpísal s klubom zmluvu na nasledujúcu sezónu, veľkú zásluhu má na tom podľa neho aj tréner Marek Kardoš. S ním sa pozná ešte z čias poľskej ligy i reprezentácie. „Ponuka od Nitry prišla vhod, keďže ešte začiatkom septembra som bol bez akejkoľvek klubovej zmluvy. Som rád, že po 9 rokoch budem konečne pôsobiť na Slovensku a do rodnej Bratislavy to budem mať len kúsok. Navyše ma oslovil projekt, s ktorým Nitra prichádza a mohla by byť úspešná,“ povedal pre klubový web volejbalnitra.sk Zaťko z Bratislavy, ktorý je považovaný za jedného z najlepších nahrávačov na Slovensku.

Zaťko má niekoľkoročné skúsenosti zo zahraničných klubov, pôsobil v Poľsku, Česku aj Nemecku. Momentálne, podobne ako Matej Kubš, ktorého si Nitra tiež „upísala“, sa pripravuje na majstrovstvá Európy, a do najvyššej volejbalovej súťaže nastúpi až v októbri.

foto: volejbalnitra.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM