Rastislav Búgel Krimi

Vodička nafúkala 1,6 promile: Vytasila story o pralinkách!

Opitá 47-ročná vodička to riadne prehnala. Po ceste do práce nafúkala 1,6 promile. Policajtov sa snažila presvedčiť, že jedla rumové pralinky. Na fabii prekročila rýchlosť o 23 kilometrov za hodinu.

Ráno okolo ôsmej hodiny sa po Bratislavskej ceste smerom do Nitry rútia fabia. Rýchlosť prekročila o 23km/h. Vodička (47) mala smolu. Policajti na úseku merali rýchlosť. Žena bez okolkov začala vysvetľovať, že sa ponáhľa do práce. Policajti jej dali fúkať. Vodička nafúkala 1,63 promile.

„Okrem toho policajtov presviedčala o tom, že pred jazdou nepila, že zjedla len rumové pralinky. Muži zákona jej preto umožnili, aby si dychovú skúšku zopakovala. Aj tá však bola pozitívna,“ informuje Božena Bruchterová Hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Vodičku tak ranná dávka alkoholu a nezodpovedná rýchla jazda môže stáť poriadne draho. „Arogantná vodička, ktorá svojou bezohľadnou jazdou ohrozovala ostatných účastníkov cestnej premávky, bola obvinená z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo jej zo zákona hrozí jednoročný trest odňatia slobody,“ povedala ďalej Bruchterová.

Kuriózna krádež auta. Zo servisu ho ukradla odťahovka! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.137309_So­kujuca-kradez-BMW:-Odtahovkou-ho-odviezli-zo-servisu!]Viac sa dozviete TU![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM