Kristína Striešková Krimi

Vodička (19) s 1,58 promile? S autom sa tackala po ulici!

Až dvoch opitých šoférov prichytila na začiatku týždňa policajná hliadka. Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili mladú vodičku (19) a vodiča (21), ktorí sa postarali o poriadne rušné pondelkové ráno. Obom namerali v krvi viac

Búrlivú akciu odštartovala len 19-ročná vodička, ktorá si sadla za volant ráno okolo pol piatej. Z dôvodu požitia alkoholu však jazdu autom nezvládla a neodradil ju ani prudký náraz do značky. V jazde pokračovala ďalej a s autom sa „tackala“ po vozovke.

„Mladú ženu nezastavilo ani to, že na Robotníckej ulici narazila do dopravnej značky. Po ceste, ktorá bola v tom čase našťastie prázdna, jazdila z jednej strany na druhú. Napokon jazdu ukončila v priekope pred jedným z rodinných domov," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Božena Bruchterová. Pri dychovej skúške jej policajti namerali 1,58 promile alkoholu.

Rušno však v meste ani zďaleka nekončilo. Alkohol úradoval aj u ďalšieho mladého vodiča. Len desať minút pred šiestou ráno, zastavili policajti v Zlatých Moravciach 21-ročného mladíka. Po podrobení sa skúške alkoholu mu v dychu namerali 1,67 promile alkoholu.

Moravce24/krpz

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM