Valovičová Zuzana Rôzne

Vlasy... koruna krásy!

To platí v každom slova zmysle! A najmä na plese. Ak ste zvládli výber vhodných spoločenských šiat a zladili oblečenie s večerným líčením, stojí pred vami posledná, nemenej dôležitá otázka... čo s vlasmi?

V jednoduchosti je krása. Toto pravidlo už ale ani zďaleka neplatí pre tvorbu plesových účesov. V posledných rokoch preferovali svetoví vlasoví mágovia štýl rovných vlasov a jednoduchších účesov. Ak nechcete zapadnúť do davu, musíte staviť na výraznosť.

Trendom tohtoročnej plesovej sezóny sú nápadité, vyčesané účesy. Do módy sa opäť vracajú vlny. Nad žehličkou zvíťazila tento rok jednoznačne kulma. Ak chcete byť IN, nechajte si od profesionálneho kaderníka vytvoriť na hlave skutočné umelecké dielo. Poradí vám, čo sa hodí k typu vašej tváre, účesom podčiarkne krásu vášho líčenia a šiat, oboznámi vás so správnou starostlivosťou o vlasy.

Účes nemusí byť drahý, aby pôsobil šmrncovne a originálne. Rôzne doplnky a príčesky urobia vaše vlasy ešte zaujímavejšími. To platí hlavne pre dámy, ktoré majú krátke vlasy. Ich úprava trvá kratšie, účes musí byť oživený výraznými a nápadnými ozdobami. Dlhovlásky si síce posedia u kaderníka niekoľko hodín, výsledok však bude fascinujúci. S dlhšími vlasmi sa dajú robiť hotové zázraky, fantázii sa medze nekladú.

Dokonalým účesom si získate obdiv plesajúceho davu. Stanete sa nezabudnuteľnou!

ucesy
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM