Monika Földešiová Kultúra

Víťazi lístkov na Polemic

Česko-slovenské turné spolu s kapelou Divokej Bill spustili v Červeníku na Rockovej jesene a spolu navštívia 17 miest - 10 slovenských a 7 českých. V stredu obsadia nitriansku Novú Pekáreň.

Po už tradične festivalom lete začali členovia Polemicu svoje jesenné turné, počas ktorého sa zameriavajú predovšetkým na piesne z nového albumu Horúce časy. Ten vyšiel v máji 2010 a obsahuje aj pieseň Svetlá mesta (viď video). Ako hosť pocestuje s Polemicom na turné jedna z najpopulárnejších českých skupín Divokej Bill. V Čechách to bude naopak – hosťom Divokého Billa bude skupina Polemic. Na koncerte v Nitre sa k obom formáciám možno pridá aj frontman kapely Horkýže Slíže Kuko, ktorý s Polemicom naspieval spoločnú skladbu Dobshinsky a s Divokým Billom Já žeru kvítí z albumu Horkýže Slíže Ukáž tú svoju ZOO (2007). Tu budú hosťovať 3. novembra v pube Nová Pekáreň.

Dvaja z vás vyhrávajú po 2 lístky na nitriansky koncert. Stačilo, aby ste odpovedali na súťažnú otázku „Ako sa volá spevák/frontman kapely Polemic“ Správna odpoveď: Braňo Bajza

Víťazi: Jana Sekerková Mária Šupinová

Obom srdečne blahoželáme!

Info: www.hudba.sk Video: www.youtube.com Foto: Peter Frank (Fernet Stock Citrus Party 2010, Amfiteáter Nitra)

Víťazi lístkov na Polemic
1
Galéria
Bejzo: Politika je pánske huncútstvo
1
Galéria
sutaz s polemicom
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM