Tlačové správy

VINOTÉKA A PIVOTÉKA PIVNIČKA: OÁZA PRE MILOVNÍKOV VÍNA A PIVA, KTORÚ NÁJDETE NA CHRENOVEJ NA ĎURČANSKÉHO ULICI PRI PAPUČI

Či ste srdcom pivkár, alebo je vám viac po chuti víno, v Nitre, v meste s bohatou tradíciou vína a piva, sa nachádza skutočný raj pre milovníkov týchto nápojov a to – Vinotéka a pivotéka Pivnička Nitra.

Ilustračný obrázok k článku VINOTÉKA A PIVOTÉKA PIVNIČKA: OÁZA PRE MILOVNÍKOV VÍNA A PIVA, KTORÚ NÁJDETE NA CHRENOVEJ NA ĎURČANSKÉHO ULICI PRI PAPUČI
6
Galéria
Zdroj: LEXI s.r.o.

Toto jedinečné miesto je kombináciou vinotéky a pivotéky, kde sa spája bohatý výber kvalitných vín a pestrosť rôznych druhov piva.

Zdroj: LEXI s.r.o.

Akonáhle vkročíte do Pivničky, jej rozkošný názov vám začne hneď dávať zmysel. Pivnička, za ktorou stojí mladý pár z Nitry pochádzajúci z Chrenovej, je spojením minimalizmu a výberu dobrého a kvalitného vína aj piva. Táto vinotéka s pivotékou teda ponúka pestrú paletu vín z rôznych vinohradníckych oblastí Slovenska ale aj sveta. Nájdete tu sudové vína, zo Slovenska aj od našich južných susedov, rovnako tak aj fľaškové kvalitné výberové vína z našich končín ale tiež rôzne zaujímavé vína z celého sveta. Avšak najväčšou špecialitou Pivničky sú ovocné vínka rôzneho výberu. Tak napríklad mali ste už niekedy hruškové víno? A čo tak marhuľové? V Pivničke nájdete naozaj široký výber ovocných vín, ktoré sa naozaj oplatí vyskúšať, pokiaľ ste milovníkmi sladkých vín a radi objavujete nové chute. A ak by ste zatúžili po troche bubliniek, v Pivničke nájdete v ponuke aj ovocné frizzante z každého druhu.

Zdroj: LEXI s.r.o.

A keby hľadáte, nejaké dobré kvalitné a zaujímavé pivko, veru nemusíte chodiť ďaleko. Pivnička je miestom prechodu medzi vínom a pivom. Ponúka široký výber rôznych druhov piva od domácich a medzinárodných pivovarov. Od tradičných pív cez moderné kraftové pivá až po špeciálne edície, pretože Pivnička sa snaží prinášať neustálu rozmanitosť a novinky pre svojich zákazníkov. Od tradičných svetlých a tmavých pív, tu nájdete vždy niečo pre každého pivného nadšenca. V Pivničke sa stretnete s priateľskou atmosférou a ochotným personálom, ktorý je pripravený vám pomôcť s výberom a poskytnúť informácie, bez ohľadu na to , či ste nováčikom alebo skúseným znalcom vína a piva, dostanete rady a odporučenie toho najlepšieho čo sa nachádza v ponuke.

Zdroj: LEXI s.r.o.

A navyše Pivnička funguje aj ako výdajné miesto Packety, to znamená že si do Pivničky môžete nechať doručiť balík a rovnako tak, ho aj podať. Vinotéku a pivotéku Pivničku nájdete dokonca aj na všetkých donáškových službách (Wolt, Bistro, Foodora, Bolt Food) takže v prípade, že sa vám nechce nikam chodiť, viete využiť aj možnosť objednania a dodania priamo pred vaše dvere.

Zdroj: LEXI s.r.o.

Ich Instagramový účet, dostupný na adrese https://www.instagram.com/pivnicka_nitra/, je miestom, kde môžete získať náhľad do ich ponuky a zážitkov prostredníctvom pôsobivých fotografií a zaujímavých príspevkov či vtipných videí. Sledovanie ich účtu vám umožní získať inšpiráciu, objaviť nové značky. Ak máte záujem o víno a pivo, neváhajte sledovať Pivničku na Instagrame a nechajte sa uniesť do ich sveta plného lásky a vášne pre tieto nápoje.

Zdroj: LEXI s.r.o.

Vinotéka a pivotéka v Nitre je miestom, kde sa spája nadšenie pre víno a pivo s láskou k ich kultúre a tradícii. Ich bohatý výber vín z rôznych vinohradníckych regiónov a pestrosť piva z rôznych pivovarov uspokoja aj tých najnáročnejších znalcov. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo skúsený milovník vína a piva stačí sa zastaviť a vychutnať si nákup rôznych špecialít pre milovníkov vína a piva v srdci Nitry.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: LEXI s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM