Rastislav Búgel Krimi

VIDEO: Policajná akcia na kúpalisku. Pozor na zlodejov!

Preventívnou akciou na kúpaliskách v kraji chce polícia predísť častým krádežiam. Kúpaliská sú pravidelným terčom zlodejov, ktorí si tu počíhajú na ľahkú korisť.

Po názvom „Aby relax bol relaxom“, sa po kúpaliskách prechádzajú dve policajtky v rámci preventívnej akcie. V rukách nesú letáčiky. Keď uvidia opustené deky a na nich kôpku súkromných vecí, nenápadne medzi ne zasunú aj letáčik. Na ňom stojí niekoľko základných informácií. Nájdete tu informácie v prípade okradnutia, ako okradnutiu predísť a iné.

Spolu s preventistkami sme sa s návštevníkmi kúpaliska porozprávali. Väčšina ľudí si veci necháva na tráve zabalené v deke, osuške. Občas sa vraj smerom k svojim veciam pozrú z bazéna. Vraj to stačí. Aké prekvapenie sa im však zračilo v tvárach keď si našli vo veciach vložený leták. Nestihli by sa z vody vrátiť ani keby zlodeja uvideli.

V rámci vlastnej bezpečnosti vám policajné preventistky odporúčajú využívať skrinky na kúpaliskách. Na tom Nitrianskom si svoje veci môžete odložiť za zálohu vo výške 2 €. Tá vám bude po vybratí vecí vrátená. Kúpalisko má však skriniek len 25. Zarážajúce však je, že tieto skrinky nie sú väčšinou zaplnené ani pri plnej návštevnosti.

[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/QL2LSvSl­TlI[/youtube]

V kraji sú len bezpečné kúpaliská. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138717_Ku­paliska-v-kraji-vyhovuju-normam]Viac sa dozviete TU![/link] **Poznáme všetky ceny kúpalísk v regióne. **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.137396_Vel­ky-prieskum-cien:-Kolko-vyjdu-kupaliska-v-regione---]Viac informácií TU![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM