Ivana Herková Rôzne

VEĽKÁ rodinná akcia!

Rodinné futbalové turnaje s detským kútikom. Príďte sa zabaviť a stráviť príjemnú nedeľu do Mestskej športovej haly v sobotu, 26. februára 2012 so začiatkom o 09.00 hodine. Podujatie NITRA 24 JUNIOR CUP Prvej stavebnej sporiteľne pod záštitou primáto

Global 24, s.r.o. pre vás pripravila celoslovenskú športovú akciu, Futbal Tour 24-iek, ktorej spoluorganizátorom je spoločnosť BCF, s.r.o. a regionálny týždenník MY Nitrianske noviny. Od začiatku decembra 2011 do marca 2012 je v 10 slovenských mestách uskutočňovaný halový turnaj v malom futbale. Víťazi z jednotlivých miest sa stretnú v celoslovenskom finále. Generálnym partnerom podujatia je Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., hlavní partneri mesto Nitra, DOXX MINERÁL s.r.o., Autocentrum AAA Auto a.s., BONUL s.r.o. a ROIN s.r.o. Regionálnymi partnermi sú spoločnosť Chichi world, salón Pink a Piváreň U Štvorky.

**Na turnaji sa stretnú mládežnícke tímy nie len z nášho regiónu, ktoré sa pobijú o prvenstvo na nultom ročníku NITRA 24 JUNIOR CUP Prvej stavebnej sporiteľne. Zúčastnené tímy: FC Nitra, Spartak Trnava, MFK Ružomberok, FC Petržalka 1898, Jupie Podlavice, KFC Komárno, DAC 1904 Dunajská Streda. **

Účastníci turnaja, nenechajte ani vy svoju rodinku doma, vezmite so sebou rodičov či súrodencov. Každý člen rodiny si príde na svoje. Deti sa môžu vyšantiť v detskom kútiku so skákacím hradom a opičkou Crazy Chichi. Dámy a mamičky, o vašu visáž sa postará salón Pink, ktorý vám ochotne poradí v oblasti krásy.

Príďte a nechajte sa prekvapiť, čo všetko tu na vás čaká. Môžete sa tešiť na bohatý sprievodný program. Domov určite neodídete naprázdno len so spomienkami na príjemne strávenú nedeľu. Môžete si odniesť aj výhru z tomboly. Ak budete smädní, k dispozícii je bezplatný pitný režim pre celú rodinu. Vstup na podujatie je zdarma.

Kolektív redakcie Nitra24

Nitra_turnaj_loga
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM