Dominika Handzušová Krimi

Veľká nehoda na R1: V jednom z áut sedelo polročné dieťa, vodiča previezol vrtuľník

Na rýchlostnej komunikácii R1 v smere Sereď – Trnava pred odbočkou na Vlčkovce sa stala nehoda. Premávku musela polícia pre jej dokumentáciu a odstránenie následkov presmerovať. Čo sa vlastne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Veľká nehoda na R1: V jednom z áut sedelo polročné dieťa, vodiča previezol vrtuľník
Zdroj: Webnoviny.sk

„Pred odbočkou na Vlčkovce stálo pre defekt na krajnici nákladné auto MAN. Zozadu do neho narazil Peugeot Boxer s novozámockou značkou. V dôsledku toho sa zrážke nevyhol ani Ford Focus z Bratislavy, v ktorom sedeli muž, žena a polročné dieťa,“ infor­movala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave, Martina Kredatusová.

Podľa jej slov vodič Boxera utrpel zranenia a bol vrtuľníkom prevezený do nemocnice. Posádka Fordu sa nezranila, dieťa si ponechali lekári na pozorovanie. Pri nehode sa poškodil aj VW Caddy, jeho posádka vyviazla tiež bez zranení. „Dychové skúšky na alkohol boli u vodičov negatívne, vodičovi Peugeotu Boxer bola odobratá krv. Polícia dopravnú nehodu vyšetruje,“ dodala Kredatusová. Cesta bola prejazdná v jednom jazdnom pruhu, krátko pred štrnástou hodinou bola plne sprejazdnená.

Foto: ilustračné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM