Rastislav Búgel Krimi

Vážna nehoda v centre mesta! Auto skončilo na streche

Na Štefánikovej triede sa popoludní stala vážna dopravná nehoda. Volkwagen Polo tu po zrážke s Peugeotom skončilo na streche.

Vážna dopravná nehoda sa stala dnes v popoludňajších hodinách. Približne o 16:20 hod. sa tu zrazili dve autá. Peugeot 207 vrazil do Volkswagenu Polo. Na Peugeote vodič rozbil prednú časť auta. Väčšiu smolu mal však šofér Pola. To sa po náraze prevrátilo na strechu!

Bočný náraz do Volkswagenu zo spolujazdcovej strany zapríčinil prevrátenie auta. Na mieste bolo vidieť rozsypané sklené výplne, polámané plasty. Na miesto nehody okamžite dorazila hliadka polície, rýchla zdravotná pomoc i hasiči. Polícia regulovala dopravu a tak autá skrížené cez dva jazdné pruhy nevytvárali kolóny.

Po nehode nitrianskeho pretekára už operovali zranených! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.140574_Ne­hoda-nitrianskeho-pretekara–Zranenych-uz-operovali]Viac sa dozviete TU![/link] Šialená jazda opitej vodičky! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.139864_Vo­dicka-(19)-s-1,58-promile?-S-autom-sa-tackala-po-ulici!]Podrobnosti nájdete v TOMTO článku![/link]

nehoda:stefanikova
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM