Rastislav Búgel Šport

V Nitre spoznali nových svetových šampiónov: Mestská hala ožila Majstrovstvami sveta v kulturistike a fitness

Pozornosť športových priaznivcov z celého sveta sa počas soboty upriamila na mesto pod Zoborom. Konali sa tu Majstrovstvá sveta v naturálnej kulturistike a fitness.

Ilustračný obrázok k článku V Nitre spoznali nových svetových šampiónov: Mestská hala ožila Majstrovstvami sveta v kulturistike a fitness
Foto: Rastislav Búgel

Nestáva sa často, aby Nitra hostila podujatie svetovej úrovne. Naposledy sme si podobné podujatie mohli užiť v roku 2012, kedy s Nitra stala dejiskom Majstrovstiev sveta vo florbale žien do 19 rokov. Uplynulý víkend sa však mesto pod Zoborom dostalo do hľadáčika priaznivcov športu z celého sveta.

Dva dni programu

Mestská hala na Klokočine sa stala dejiskom Majstrovstiev sveta v naturálnej kulturistike a fitness. Pod Zoborom sa tak predstavila svetová špička z viac ako 20 krajín. Oficiálny program Majstrovstiev sveta začal už v piatok 27. júna registráciou pretekárov a konferenciou zástupcov jednotlivých štátov na MS.

Vyvrcholenie v sobotu

Súťažný program začal v sobotu 28. júna v priestoroch Mestskej športovej haly na Klokočine. 12 hodín trvajúce súťaženie prilákalo do športového stánku stovky návštevníkov.

Pozrite si fotografie z Majstrovstiev sveta v našej galérii!

Foto: Rastislav Búgel

Majstrovstvá svete v Nitre
40
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM