Rastislav Búgel Futbal Futbal

V Nitre si užijeme zápasy reprezentácie: Futsalisti si zmerajú sily so Slovinskom

Slovenská futsalová reprezentácia do 21 rokov odohrá 4. a 5. mája dva prípravné zápasy so Slovinskom, ktoré sa budú konať v Mestskej športovej hale v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku V Nitre si užijeme zápasy reprezentácie: Futsalisti si zmerajú sily so Slovinskom
Zdroj: TASR

Tréner Ján Janík nominoval na krátke sústredenie a zápasy dvoch brankárov a 13 hráčov do poľa. „Viacerí hráči zo študijných, pracovných či zdravotných dôvodov nemohli byť nominovaní. V nominácii je preto pomerne dosť nových hráčov, ale po konzultáciách s mojimi kolegami a hlavne trénerom reprezentácie do 19 rokov Branislavom Škorcom sme dospeli k tejto nominácii. Na jednej strane to nie je ideálna zostava, na druhej strane ale uvidím ďalších adeptov z tímu do 19 rokov, ktorí prichádzajú do úvahy v ďalšom cykle a získame lepší obraz o hráčoch. Nech sa ukážu, je to príprava, dva ťažké zápasy. Nech vieme, na čom sme,“ uviedol Janík pre oficiálnu stránku Slovenského futsalu.

Prvý zápas so slovinskou 21-kou sa uskutoční v stredu 4. mája o 19.30 h, „odveta“ je na programe vo štvrtok 5. mája o 17.00 h.

Nominácia SR 21 na prípravné zápasy so Slovinskom (zdroj: www.futsalslovakia.sk):

brankári: Marek Karpiak (Slov-Matic FOFO Bratislava), Marek Kušnír (Grizzly Košice)

hráči: Marko Hudáček (Tango Brno, Česko), Martin Štrbák (ŠK Pinerola Bratislava), Pavol Matejov (1. FSC Canaria Malacky), Lukáš Riša (MIBA Banská Bystrica), Martin Letko (MFK Tupperware Nové Zámky), Marcel Gašparík (MFK Tupperware Nové Zámky), Martin Pechy (Grizzly Košice), Adrian Prochaczka (MFsK Nitra), Martin Baláž (ŠK Makroteam Žilina), Jakub Kofčák (Grizzly Košice), Sebastian Lazar (DOXX Žilina), Kristián Gábor (1. FsK Kysucké Nové Mesto), Rudolf Gál (MFK Tupperware Nové Zámky)

náhradníci: Marek Sýkora, David Rajnoha, Tomáš Ševčík (všetci 1. FsK Kysucké Nové Mesto), Lukáš Surovčík, Jaroslav Hlucháň, Juraj Miške (všetci DOXX Žilina), Martin Ferianc (ŠK Pinerola Bratislava), Milan Nestorík (Slov-Matic FOFO Bratislava)

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM