Peter Klimant Kultúra

V Nitre sa uskutoční finále súťaže krásy: Pozrite si, aké dievčatá sa chystajú do nášho mesta FOTO

V Nitre sa uskutoční finále súťaže krásy. Do mesta pod Zoborom zavítajú príťažlivé ženy z celého Slovenska. Bude sa u nás totiž bojovať o lákavý titul Fotomodelka Európy – Slovakia 2015!

Ilustračný obrázok k článku V Nitre sa uskutoční finále súťaže krásy: Pozrite si, aké dievčatá sa chystajú do nášho mesta FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Už čoskoro sa v našom meste stretne skupina krásnych žien, aby tu zabojovali o titul Fotomodelka Európy – Slovakia 2015. Súťaž organizuje Agentúra I M Model v spolupráci s konzulátom Juhoafrickej republiky. Finále sa uskutoční v stredu 13. mája o siedmej hodine večer v Divadle Andreja Bagara. O titul zabojuje šestnásť súťažiacich z celého Slovenska, ktoré do finále postúpili z kastingov z Nitry a Bratislavy.

„Táto súťaž dáva šancu aj nižším dievčatám, začiatočníčkam či starším ročníkom, ktoré by si chceli splniť svoj sen a skúsiť sa stať fotomodelkou. Kritéria v tejto súťaži nie sú výška, vek ani skúsenosti , ale fotogenickosť a osobnosť,“ povedala hlavná organizátorka súťaže Ivana Matušková.

Na slávnostnom finále vystúpia viacerí umelci ako Suzie, Ivanna Bagová, Kristal, či Itcho Pčelár. Prídu i tanečné skupiny Bailadora a Dutty Gyalz. Víťazná fotomodelka okrem vecných cien a dvojtýždňového pobytu na Srí Lanke automaticky získa i postup na európske finále v Ríme. Ešte pred samotným finálovým večerom čaká na baby trojdňové sústredenie v Zlatých Moravciach, kde absolvujú viaceré skúšky šiat, nácvik programu a nebude chýbať ani fotenie v plavkách.

Súťaž Fotomodelka Európy vznikla v Ríme v Taliansku pred piatymi rokmi. Každoročne sa do nej zapájajú viaceré krajiny. Na Slovensku funguje už štvrtý rok. Výhra v tejto súťaži znamená pre začínajúcu modelku otvorené dvere do sveta profesionálneho fotomodelingu.

Foto: Agentúra I M Model

Nitra bude plná krások: Bude sa bojovať o titul Fotomodelka 2015
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM