Správy

V Nitre KONČIA dve pobočky POŠTY: Obe sú v nákupných centrách

Slovenská pošta zatvorí dve svoje prevádzky v Nitre. Jednu z nich natrvalo zruší už 1. februára.

Ilustračný obrázok k článku V Nitre KONČIA dve pobočky POŠTY: Obe sú v nákupných centrách
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

V Nitre čoskoro zrušia dve pošty. Oznam Slovenskej pošty zverejnila radnica na stránke mesta.

„Slovenská pošta optimalizuje poštové siete, po dôkladnej analýze ekonomických a legislatívnych aspektov zruší prevádzky na Chrenovskej a Bratislavskej ulici,“ informuje mesto.

Termín zatvorenia

Pošta Nitra 4, ktorá sa nachádza na Chrenovskej 30 v obchodnom centre MAX, bola od novembra minulého roka dočasne zatvorená.

Od 1. februára skončí prevádzku natrvalo. Poštu 6 v OC Galéria by mali zrušiť v apríli, alebo v máji tohto roka.

„Slovenská pošta ubezpečuje svojich klientov, že aj po zrušení pôšt Nitra 4 a Nitra 6 bude univerzálna služba ako listové, doporučené a úradné zásielky a balíky zabezpečená tak ako doteraz, dodávacou Poštou Nitra 1 (na ulici Fraňa Mojtu 18), Regionálnym distribučným centrom a Strediskom dodávania balíkov Bratislava,“ stojí v ozname.

Prečítajte si tiež

Výplata dôchodkov

Pošta Nitra 1 bude zabezpečovať pre obyvateľov dotknutých lokalít aj výdaj nedoručených oznámených zásielok a výplatu dôchodkov.

Pri nezastihnutí adresáta budú zásielky uložené na Pošte Nitra 1, pričom adresát má možnosť si ich dať opakovane doručiť alebo si ich môže dať presmerovať na inú adresu (listové zásielky za poplatok, balíky zdarma). Pre preberanie zásielok môže adresát splnomocniť aj inú osobu.

Obyvatelia mesta majú k dispozícii aj štyri BalíkoBoxy, ktoré sú dostupné nonstop. Nájdete ich na Hviezdoslavovej triede 37 – pri Kauflande, na Fatranskej 1 pri Lidli na Fraňa Mojtu 18, pri Pošte 1 a na Bratislavskej 5 – pri OC Galéria.

Pošta Nitra 1 je pre verejnosť otvorená pondelok až piatok od 7.00 do 19.00 a v sobotu od 9.00 do 11.00. V nedeľu je pošta zatvorená.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM