Iné športy

V Nitre chcú vytvoriť slovenský REKORD: Hokejbal budú hrať NEPRETRŽITE 50 hodín!

Nitra je domovským mestom množstva talentovaných športovcov. Nadšenci hokejbalu sa pokúsia prekonať svoj 4 roky starý rekord.

Ilustračný obrázok k článku V Nitre chcú vytvoriť slovenský REKORD: Hokejbal budú hrať NEPRETRŽITE 50 hodín!
58
Galéria

V Knihe slovenských rekordov sú nitrianski hokejbalisti zapísaní od roku 2018, kedy odohrali nepretržitý 36-hodinový hokejbalový maratón. Aktuálne nastavili latku ešte vyššie.

50 hodín hokejbalu

„V roku 2018 sme ako jediní na Slovensku zorganizovali 36-hodinový maratón hokejbalu, ktorý sa zapísal do Knihy slovenských rekordov. Teraz však chceme zájsť ešte ďalej a prekonať náš rekord dlhším, 50-hodinovým maratónom,„ informuje Nitrianska hokejbalová organizácia ktorá zároveň vyzvala „Poďte s nami vytvoriť nový slovenský rekord!“

Na milovníkov športu čakajú viac ako dva dni plné nepretržitého hrania hokejbalu. Tešiť sa môže aj verejnosť, keď budú pripravené rôzne aktivity pre deti a dospelých.

Pokus o nový rekord prebehne počas prvého júlového víkendu (1.-3. júla) na hokejbalovom ihrisku v areáli ZŠ kráľa Svätopluka.

Prečítajte si tiež

Na malom ihrisku

„O všetkých podrobnostiach vás budeme postupne informovať. Zatiaľ si nezabudnite rezervovať dátumy v kalendároch na najväčšiu hokejbalovú akciu tohto roka," vyzvali organizátori.

Hokejbal sa bude hrať na malom ihrisku vo formáte 3+1. Záujemcovia o účasť a bližšie informácie môžu kontaktovať Miroslava Kupca (kupec@nihbo.sk).

Ako to vyzeralo počas 36-hodinového maratónu v roku 2018? Priblížiť si to môžete zábermi, ktoré nájdete v našej galérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

36-hodinový hokejbalový maratón
58
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM