Rastislav Búgel Krimi

V dome vyčíňal záhadný muž: Tvrdil, že je anjel strážny!

Obyvateľku obce Ladice prepadol v noci záhadný muž. Svietil jej do tváre baterkou a potom jej tvrdil naozaj nevídané veci. Šokovanej starenke oznámil, že je anjel strážny.

Babička spokojne spala vo svojom dome v obci Ladice. Zobudila sa na to, že jej svetlo svieti do tváre. Keď sa prebrala, zistila, že je to neznámy muž. Povedal že je „anjel strážny.“ Keď sa ho vyplašená babička (84) spýtala čo od nej chce, muž pokojne odvetil, nech sa ho nebojí, že jej nechce ublížiť. Chcel peniaze. Prekvapená dôchodkyňa mu však povedala, že žiadne peniaze nemám. V tom sa muž otočil a z domu odišiel.

Dôchodkyňa strávila celú noc v absolútnej tme a strachu. „Anjel strážny“ vypol pri vstupe do domu elektrický istič. Muž sa do domu dostal cez strechu. Tam posunul krytinu a cez povalu sa vplížil dnu. Políciu zavolal sused, ktorému babička všetko povedala až ráno. Policajti po páchateľovi pátrajú. Privolaný technik zaistil na mieste stopy, ktoré posunul na ďalšiu expertízu. „Vyšetrovateľ z Nitry začal trestné stíhanie vo  veci zločinu porušovania domovej slobody. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov,“ povedala Božena Bruchterová hovorkyňa KR PZ v Nitre.

**O ďalšom kurióznom vniknutí do bytu **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.135329_Za­zili-sok:-Na-Sturovej-kradol-nitriansky-spiderman!]sa dočítate TU![/link]

O dopravne nehode na univerzitnom moste sme písali [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.135117_Do­pravu-narusila-nehoda:-Renault-sa-zrazil-s-audinou]v tomto článku.[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM