Rôzne

Užite si posledný júlový víkend: TIPY na podujatia v Nitre

Pod Zoborom bude veselo aj posledný júlový víkend. Na čo sa môžete tešiť? Pozrite si šikovný ťahák s najbližšími podujatiami.

Ilustračný obrázok k článku Užite si posledný júlový víkend: TIPY na podujatia v Nitre
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Koncert Juan Paradell Solé

piatok, 30. júla od 19:00 do 20:00, v Katedrále sv. Emeráma – Nitriansky hrad

Na Nitrianskom hrade sa bude v piatok večer konať koncert organistu Baziliky sv. Petra vo Vatikáne. O čašu vína sa postará vinárstvo Vínum Vivo. Vstup voľný.

Tančiareň pod hradbami

piatok, 30. júla od 18:00 do 22:00, Nitriansky hrad

Piatok večer si môžete pod hradom rozhýbať boky. Na parkovisku nad kaviarňou sa bude konať Latino tančiareň pod holým nebom. Letný večer sa bude niesť v znamení tanca a podmanivých tónov latino hudby. Vstupné 5 eur.

Koncert Fallgrapp

piatok, 30. júla od 20:00 do 22:00 v Hideparku Nitra

Fallgrapp je slovenské hudobné zoskupenie podmanivo spájajúce elektroniku s akustickými nástrojmi, sláčikovým triom a ženským vokálom. Žánrovo sa pohybuje na pomedzí štýlov ako organická elektronika, downtempo, trip hop a alternatívny pop. Vstupné na mieste 12 eur.

Koncert Swingless Jazz Ensemble

piatok, 30. júla od 20:00 do 21:30 v Music A Cafe

Swingless Jazz Ensemble opäť vystúpi aj zo svojimi sólistami v Nitre a prinesie atmosféru swingu, zaznejú aj nejaké novinky. Vstupné dobrovoľné.

White Summer Oldies Party

piatok, 30. júla od 20:00 v Artine

Hrať budú DJ´s Dóczy & Dóczy. Organizátor pripomína, že vstup je možný iba v bielom oblečení. Počet miest je obmedzený. Rezerváciu si môžete spraviť na tel.č. 037 6516101, alebo mailom artin@penzionartin.sk.

Prečítajte si tiež

Eva Pavlíková číta (nielen) deťom

sobota, 31. júla od 09:30 do 10:30 v Kníhkupectve Pod Vŕškom

V sobotu sa môžete tešiť na pokračovanie letnej čitárne na Kupeckej. Tentokrát bude malým i veľkým návštevníkom čítať Eva Pavlíková.

Rockový večer so skupinou FÓRUM

sobota, 31. júla od 20.00, v Pivárni u Vlka

Na sobotu večer sa môžu tešiť aj fanúšikovia rockovej hudby. O 20.00 hodine sa v pivárni začne koncert kapely Fórum.

Kultúrne leto na pešej zóne

sobota, 31. júla od 18:00 na pešej zóne

Večerný program na pešej zóne odštartuje workshop Graffiti jam. Workshop povedie graffiti umelec Don Cetys. Program bude pokračovať o 19.00 hodine koncertom kapely Carpe diem. Sobotný večer na pešej zóne zakončí kapela The Crownies. Ich vystúpenie sa začne o 20:30.

Horúčka jamajskej noci

sobota, 31. júla od 20:00 v Hideparku Nitra

Po roku sa bude v Hideparku opäť konať už tradičná Jamajská noc. Tešiť sa môžete na zaujímavých interpretov z celého sveta. Okrem ska, rocksteady, reggae, dancehallu bude znieť aj dub. Vstupné 4 eurá pre študentov a 5 eur pre dospelých. po 22.00 hod. 5 a 6 eur.

Koncert E.G.O. Group

sobota, 31. júla od 20:00 do 21:30 v Music A Cafe

EGO Group je zoskupenie nitrianskych jazzových hudobníkov, ktorí svojou nevyčerpateľnou energiou, muzikálnosťou a charakterom dokazujú mladým, ako krásne sa dá s jazzom dozrieť. Vstupné dobrovoľné.

Koncert Huncút Band a Iný Sós

sobota, 31. júla od 20:00, vo Frankie Rock Clube

V sobotu večer si na svoje prídu aj fanúšikovia tvrdšej muziky. U Frankieho zahrajú kapely Huncút Band a Iný Sśs. Vstupné na koncert je 3 eurá.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM