Tlačové správy

Úspechy Akadémie tanca v HipHope

Tanečná škola Akadémia tanca posilnila ponuku tanečných krúžkov o HipHop v roku 2012. Po menej ako troch rokoch sa teší z úspechov svojich tanečníkov na súťažnom poli.

Ilustračný obrázok k článku Úspechy Akadémie tanca v HipHope
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Na nominačnej súžaži Show time v Leviciach sa darilo detskej choreografii HipHop Kids, ktorá obsadila 3. miesto, a tiež juniorskej choreografii Fancy, ktorá získala prvenstvo. Oba výsledky posunuli Akadémiu tanca na Majstrovstvá Európy, ktoré sa budú konať koncom júna na Balatone v Maďarsku. Vďaka patrí choreografke a trénerke Niky Szegényovej.

Akadémia tanca bodovala aj na súťaži Tanečný Kubín, ktorá sa konala v Dolnom Kubíne. Dievčatá v kategórii Street Show Mládež vytancovali 3. miesto s choreografiou Women do it better. Choreografom a trénerom úspešných mládežníčok je Maxim Dolinský.

V Akadémií tanca sa dnes tešia už nielen z popredných umiestnení v spoločenskom tanci, ale aj v HipHope. Podľa slov spoluzakladateľa Tomáša Surovca má Akadémia tanca v pláne pôsobiť súťažne aj v balete, disco a stepe. „Postupne rozšírime ponuku krúžkov. Našim cieľom je, aby sa mohlo čo najviac detí tešiť z tanca a zažiť zábavu, ktorú prináša,“ povedal Tomáš Surovec. Novinkou od septembra bude aj krúžok pre deti ľudového tanca a krúžok disco tancov.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM