Tlačové správy

UNIQA GSC: Spolu sa môžeme mať lepšie

Spoločnosť UNIQA GSC sa aj tento rok uchádza o priazeň zamestnancov a širokej verejnosti v prestížnej ankete Najzamestnávateľ. Podarí sa jej obhájiť striebornú “medailu” alebo dosiahne až na vytúžené zlato? Rozhodnúť môžete aj vy!

Ilustračný obrázok k článku UNIQA GSC: Spolu sa môžeme mať lepšie
Zdroj: UNIQA GSC

Čo je cieľom ankety Najzamestnávateľ?

Anketu Najzamestnávateľ každoročne organizuje známy portál profesia.sk, pričom jej cieľom je preveriť reputáciu zamestnávateľov na Slovensku a vytvoriť tak relevantný rebríček tých najatraktívnejších. Umiestnenie na popredných priečkach v ankete sa tak stáva pre firmy nielen imidžovou záležitosťou, ale zároveň aj konkurenčnou výhodou pri získavaní nových talentov.

Spoločnosti sú rozdelené do viacerých kategórií, a to podľa segmentov, v rámci ktorých pôsobia. UNIQA GSC, jeden z najväčších zamestnávateľov v Nitrianskom kraji, už tradične bojuje o víťazstvo v kategórii Centrá zdieľaných služieb. Prečo by mala verejnosť hlasovať práve za túto spoločnosť?

Lepší život spoločne

„V UNIQA GSC sa snažíme neustále rásť. Túto ambíciu možno badať nielen pri rozširovaní našich tímov, ktoré tvorí dovedna už vyše 800 ľudí, ale aj pri získavaní nových projektov, ktoré však neprichádzajú len tak, sami od seba. Sú výsledkom neustále rastúcej dôvery v kvalitu našej práce. Ceníme si, že nás materská spoločnosť vo Viedni vníma ako dôležitého hráča na slovenskom trhu a budeme nesmierne radi, ak to tak bude cítiť aj široká verejnosť,” hovorí Tibor Zalabai, konateľ spoločnosti UNIQA GSC.

Veronika Tomašovičová, komunikačný špecialista UNIQA GSC dodáva: „Prehovoriť smerom k ľuďom chceme veľmi jasne a priamočiaro. Naším komunikačným cieľom je oboznámiť verejnosť s tým, akým aktivitám sa naša spoločnosť venuje a čo je pre ňu skutočne dôležité. Sme totiž presvedčení, že tu existujú vzácne prieniky.”

Prieskum Conne Communications (2020) ukázal, že až 76 % mileniálov by odmietlo prácu u zamestnávateľa, ktorý nemá jasné sociálne záväzky a nevenuje sa charite či ochrane prírody. Glassdoor (2021) vo svojich štatistikách uvádza, že 67 % uchádzačov o prácu považuje za kľúčový faktor pri výbere práce diverzitu a podľa prieskumu Gallup (2021) až 87 % mileniálov uprednostňuje pri výbere práce možnosť ďalšieho rozvoja a rastu. „Tieto prognózy nám potvrdzujú, že to, čomu sa ako spoločnosť chceme strategicky venovať, dáva zmysel. Ľuďom preto chceme odovzdať myšlienku, že spolu sa môžeme mať lepšie,” dodáva Tibor Zalabai.

Zdroj: UNIQA GSC

Najzamestnávateľ skvalitňuje prácu i život

Dlhodobým cieľom spoločnosti nie je “len” poskytovanie stabilného zamestnania s množstvom pracovných benefitov. Ako veľká etablovaná spoločnosť s medzinárodným zázemím si plne uvedomuje aj spoločenské záväzky, ktoré jej zo statusu zodpovednej firmy vyplývajú.

Martina Šišmová, komunikačný špecialista UNIQA GSC, hovorí: „Aj naďalej sa plánujeme venovať podpore duálneho vzdelávania či ponúkať bezplatné jazykové kurzy pre zamestnancov, no čoraz väčší priestor chceme venovať diverzite a inklúzii na pracovisku, podpore žien v IT sektore a rôznych charitatívnym aktivitám, ktoré ľuďom zlepšia život.”

Zdroj: UNIQA GSC

Podporíte aj vy spoločnosť, ktorá má podporu zakotvenú vo svojej DNA? Zapojte sa do hlasovania v ankete Najzamestnávateľ a automaticky budete zaradení do žrebovania o atraktívne ceny od profesia.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: UNIQA GSC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM