Rastislav Búgel Krimi

Ukradnutá platobná karta a snaha o výber peňazí: Polícia pátra po žene, ktorú zachytila kamera

Nitrianska polícia sa opäť obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Hľadá ženu, ktorá je zachytená na záberoch bezpečnostnej kamery.

Ilustračný obrázok k článku Ukradnutá platobná karta a snaha o výber peňazí: Polícia pátra po žene, ktorú zachytila kamera
Zdroj: Policajný zbor SR

“Nitrianski kriminalisti pátrajú po žene, ktorá sa začiatkom októbra minulého roku pokúsila vybrať peniaze z bankomatu prostredníctvom ukradnutej bankomatovej karty,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Ako informuje polícia, 3. októbra 2015 krátko po jedenástej hodine zistila 54-ročná žena v jednej z kaviarní v obchodnom centre na Štefánikovej ulici v Nitre, že jej chýba peňaženka. “Mala v nej hotovosť 130,–eur a rôzne zľavové a platobné karty. Už o pár minút po krádeži sa neznáma žena pokúsila z platobných kariet vybrať v bankomate hotovosť. Pri viacerých pokusoch však zadala nesprávny PIN kód,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

V pohotovosti však bol objektív bezpečnostnej kamery. “Kamera bankomatu zachytila osobu, ktorá sa pokúšala peniaze vybrať. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti osoby na záberoch,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Ľudia, ktorý ženu na záberoch spoznali, môžu podať informácie na telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom útvare.

Polícia pátra po žene, ktorú zachytila kamera
1
Galéria
Polícia pátra po žene, ktorú zachytila kamera
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM