Iné športy Tlačové správy

SÚŤAŽ Udalosť v Nitre, ktorá vás rozhýbe: Opäť bude hostiť Majstrovstvá SR v tanečnom športe!

Minulý rok sa po 20 rokoch podarilo Nitre uchmatnúť si vzácnu poctu - zorganizovať Majstrovstvá Slovenska v 10 tancoch. A ani tento rok sa dejisko nezmení! Prečítajte si, na čo všetko sa môžete tešiť počas dňa i slávnostného galavečera.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ Udalosť v Nitre, ktorá vás rozhýbe: Opäť bude hostiť Majstrovstvá SR v tanečnom športe!
39
Galéria
Foto: Rastislav Búgel

Kto by si myslel, že o takéto majstrovstvá je záujem len v úzkom kruhu profesionálnych tanečníkov, je na veľkom omyle. Tanečný šport ako taký sa teší veľkému diváckemu záujmu po celom Slovensku, nebude tomu inak ani v meste pod Zoborom už o pár týždňov. Práve u nás sa stretnú najlepšie tanečné páry Slovenska.

8. apríla 2017 sa od rána zaplní Mestská športová hala v Nitre milovníkmi tanca. Na parkete sa predstaví zhruba 110 tanečných párov rozdelených do šiestich vekových kategórií. Na ktoré tance sa tak môžeme tešiť? V kategórii latinsko-amerických to je samba, čača, rumba, paso doble a džajv. Kategória štandardných plesových tancov ponúkne waltz, tango, viedenský valčík, slowfox a quickstep.

Súťažiaci, ktorých bude hodnotiť 11-členná medzinárodná porota zo 6 krajín, odštartujú svoj súťažný program už o 10:00 hodine. Úžasné choreografie a krásne šaty ale nebudú jediným, čo môžete počas majstrovstiev obdivovať. Počas galavečera, ktorý začína o 19:00 hodine, sa predstaví aj populárne zoskupenie Credance so svojou strhujúcou show. A na svoje si prídu aj fanúšikovia pianistu Jožka Hollého.

Cena denného lístka je 14 eur (platí do 18.00 hodiny), celodenný lístok vrátane galaprogramu stojí 18 eur a samostatná vstupenka na galaprogram 14 eur. Zľavu 50% z ceny lístka majú deti do 10 rokov, dôchodcovia a ZŤP. Lístky si môžete objednať
mailom: akademiatanca@gmail.com
tel.: +421 917 566 9­91 sl. Nina Radóová
osobne: v Akadémii tanca, recepcia, Výstavná 8, Nitra – Chrenová

Organizátormi podujatia sú: Akadémia tanca v Nitre, TK UNI-Dance Bratislava a SZTŠ sekcia tanečný šport.

Hrali sme o vstupenky na MSR v Nitre

Vďaka portálu Nitra24.sk a Akadémii tanca v Nitre ste mali možnosť hrať o voľné vstupenky na toto podujatie.

Výhercovia 2 lístkov: Regina Kantorová, Slávka Vaššová.

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže obsiahnuté v Štatúte súťaže.

FOTOGALÉRIA: Pozrite si fotky z minulého ročníka, archív Nitra24.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM