Rastislav Búgel Krimi

Úchylák v parku! Onanoval na ihrisku

Mamičky s deťmi na ihrisku v mestskom parku ostali v šoku. Uvideli tu ukájajúceho sa muža. Tomu vôbec neprekážalo, že v blízkosti sa pohybujú deti.

Na linku mestskej polície volala v doobedných hodinách neznáma žena. Uviedla, že v mestskom parku na Sihoti uvidela ukájajúceho sa muža. V jeho blízkosti sa však nachádzali malé deti. Muž sa mal sexuálne uspokojovať pri detskom ihrisku s preliezkami.

Na miesto okamžite vyrazila hliadka mestskej polície. „Na pokyn príslušníka na operačnom pracovisku sa hliadka okamžite presunula na označené miesto, tam sa však už podozrivý muž nenachádzal. Mestskí policajti sa skontaktovali s oznamovateľkou a tá im poskytla opis podozrivého muža,“ informuje portál polície.

Policajtom tak neostávalo nič iné ako prehľadať celú lokalitu. Podľa dostupného opisu od oslovenej matky policajti nakoniec muža objavili. Po preverení sa zistilo, že tento chlap je róm z obce Jelšovce. Prechodný pobyt má v azylovom dome v Nitre. Muž sa napokon hliadke priznal, že na spomínanom mieste sa v skutočnosti nachádzal.** „Pre podozrenie z trestného činu výtržníctva bol muž i celý prípad odovzdaný privolanej hliadke Policajného zboru SR,“** informuje ďalej portál MsP v Nitre.

[blockquote]Mes­tská polícia upozorňuje občanov mesta Nitry, aby podobné správanie okamžite nahlásili na číslo MsP 159 alebo na PZ SR 158, aby sa nesnažili takýmto osobám dohovárať, alebo upozorňovať ich.[/blockquote]

Rómovia v Nitre začali okrádať a podvádzať! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.141123_Ro­movia-z-Unicefu,–teraz-Cerveny-kriz:-Bacha-na-podvody!]Viac sa dozviete v TOMTO článku![/link] Policajti vzali úplatok! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.140828_Po­mahat-a-chranit-v-Nitre?-Policajni-dostojnici-vzali-uplatok]Viac sa dočítate TU![/link]

Nitra24.sk/mspnitra Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM