Valovičová Zuzana Rôzne

Túžite po netradičných Vianociach? Stavte na exotiku.

More, pláž, hrejivé lúče slnka... a pod palmou kopa darčekov. Vianoce a exotika idú dokopy. Neveríte?

Ježiško nosí darčeky po celom svete, nie iba na Slovensku. Preto ak chcete odísť počas sviatkov za hranice, môžete. Zažijete netradičnú vianočnú atmosféru iných kultúr a domov si odnesiete nespočetne veľa exotických zážitkov.

Mauritius a Seychely sú TOP! Ak patríte medzi večných cestovateľov, určite vás zaujme netradičná ponuka vianočných a silvestrovských pobytov v zahraničí. Medzi najnavštevovanejšie krajiny patrí Egypt a Tunis, ale i Kanárske ostrovy, Kapferdské ostrovy či Spojené arabské emiráty. Okrem týchto pomerne cenovo výhodných destinácií sa lieta i do vzdialenejšej exotiky – Dominikánska republika, Kuba, Mexiko, Venezuela, Thajsko, Bali, Srí Lanka. K najdrahším dovolenkovým oblastiam patria Mauritius a Seychely. Pre priblíženie – spojený vianočný a silvestrovský dvojtýždňový pobyt pre dve osoby v 5* hoteli na ostrove Mauritius s golfom stojí cca 6.800 eur. Luxus, na ktorý nezabudnete ani vy, ani vaša peňaženka!

Tento rok vyhrávajú lyžovačky Podľa vedúcej pobočky CK Ruefa Reisen, Silvie Fenclovej, sú vyhľadávanejšie zájazdy pre lyžiarov. Lyžovačky v Alpách sú cenovo výhodnejšie ako exotické pobyty. „Dobre sa predávajú všetky lyžiarske strediská v Rakúsku, najvyhľadávanejšie sú oblasti ľadovcov – Kaprun, Zell am See, Salzburská oblasť, či Moltalerský ľadovec v Korutánsku, Stubaitalská oblasť v Tirolsku alebo Dachstein v Štajersku,“ prezradila pani Fenclová. „Ľudia tento rok cestujú menej, čo je pochopiteľné. I keď majú finančnú rezervu, držia si ju v prípade straty zamestnania,“ dodáva.

Exotika a vianoce
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM