Rastislav Búgel Hokej

Tri sezóny v rade s medailou pre HK Nitra: Klub ďakuje za podporu fanúšikom

Nitrianski hokejisti majú doma bronzové kovy. Získali ich za tretiu priečku v aktuálnej sezóne. Bez fanúšikov by to však nešlo.

Ilustračný obrázok k článku Tri sezóny v rade s medailou pre HK Nitra: Klub ďakuje za podporu fanúšikom
Foto: Rastislav Búgel

Emócie pomaly opadli a postupne prichádza aj radosť z ďalšieho úspechu. Hokejisti HK Nitra síce nepostúpili do bojov o najcennejšiu trofej, no ďalšie medaile sa tiež počítajú. „Vedenie HK Nitra, realizačný tím i hráči srdečne ďakujú za podporu fanúšikom počas celej sezóny 2014/15,“ informuje HK Nitra na svojej webovej stránke. „Sme radi, že stojíte pri nás,“ dodávajú ľudia stojaci za celým klubom.

Nitra žije hokejom a je to vidno aj na zaplnených tribúnach, ktoré sprevádzali „Corgoňov“ počas celej sezóny. Aj zásluhou skvelej atmosféry na nitrianskom zimnom štadióne klub stále napreduje.

„Za tri sezóny sme získali tretiu medailu po sebe a veríme, že kvalitným hokejom vás budeme baviť aj v budúcej sezóne, na ktorú sa už teraz tešíme,“ informuje HK Nitra a ďalej dodáva, že už teraz sa môžeme tešiť na novinky pred sezónou 2015/2016, ktoré bude klub uverejňovať v najbližšom období.

Foto: ilustračné

Oceňovanie hokejistov
40
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM