Hokej

Tréner Stavjaňa po neuznanom góle: Keby som sa vyjadril, asi by som musel zaplatiť pokutu

Nitrianski hokejisti vycestovali počas 48. ligového kola na ľad Banskej Bystrice. V stretnutí padol gól, ktorý napokon Nitre neuznali.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Stavjaňa po neuznanom góle: Keby som sa vyjadril, asi by som musel zaplatiť pokutu
7
Galéria
Zdroj: TASR

Svetelná tabula ukazovala desať minút pred koncom stav 3:1 pohľadom domácich. Nitra potrebovala čo najskôr odpovedať, aby sa ešte stihla vrátiť do zápasu.

V 51. minúte Kerbashian dvíhal ruky nad hlavu, Williams kapituloval. Aké to však bolo prekvapenie, keď rozhodca ukázal nepopulárne gesto a hor sa do boxu časomeračov telefonovať. Nastali chvíle plné napätia. Videorozhodca zásah pre postavenie Scheidla v bránkovisku neuznal a stav sa tak nemenil. Nitra síce ešte stihla znížiť práve zásluhou Kerbashiana, no zápas už neotočila.

K spornému momentu sa po zápase vrátil aj tréner Nitry Antonín Stavjaňa: „Domáci dali o gól viac, vyhrali, môžu byť spokojní. Aby sme boli úspešní, museli by sme sa v niektorých činnostiach súperovi vyrovnať. Dnes boli pre mňa prvé dve tretiny sklamaním, nešli sme do jednoduchého zakončenia a domáci v tomto ukázali krásu jednoduchosti. Neuznali nám gól Kerbashiana, keby som sa k tomu vyjadril, asi by som musel zaplatiť pokutu, tak sa na tieto veci nepýtajte.“

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM