Rastislav Búgel Krimi

Tragické ráno: Vodič zrazil ležiaceho chodca (†69)

Na dnešné ráno tak skoro nezabudne vodič Felície (52). Ten za obcou Paňa v smere na Veľký Cetín zabil chodca. Vodič nenafúkal, u mŕtveho bude alkohol v krvi zisťovať súdny lekár.

Za Paňou smerom na Veľký Cetín dnes o pol piatej ráno zrazil pick-up chodca. Vodič Škody felicia išiel smerom na Cetín, keď zrazu vrazil do bicykla a vedľa ležiaceho chodca. Auto mu spôsobilo smrteľné zranenia ktorým na mieste podľahol. Privolaná polícia nezistila u 52-ročného vodiča žiadne stopy alkoholu v krvi. „U nebohého chodca bude prípadná prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol pribratý aj znalec z odboru dopravy. Presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania a znaleckého dokazovania,“ informuje hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová.

Zo zlatníctva ukradli šperky za 80 tisíc! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.143281_V-zlatnictve-vycinali-zlodeji:-Zmizlo-takmer-10-kil-sperkov!]Viac sa dozviete TU![/link] Bezdomovci okradli dôchodkyňu! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.143227_Za-dobrotu-na-zobrotu!-Bezdomovci-okradli-dochodkynu]Pre viac informácií otvorte TENTO článok![/link]

**Foto: **ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM