Krimi

Tragédia v rodinnom dome: Muž si siahol na život, obesil sa na drevenej hrade stropu

Obesením ukončil svoj život 41-ročný muž v obci Tekovské Lužany. O jeho život až do príchodu záchranárov bojovali obecní policajti.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v rodinnom dome: Muž si siahol na život, obesil sa na drevenej hrade stropu
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Polícia v posledný februárový deň zasahovala v obci Tekovské Lužany, okres Levice. Život 41-ročného muža sa však už zachrániť nepodarilo.

Prvá bola na mieste Obecná polícia Tekovské Lužany, ktorá bola vyslaná operačným odborom Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra. O zásahu informovala na sociálnej sieti.

Prečítajte si tiež

„Do dvoch minút od nahlásenia sme boli na mieste udalosti, kde nás do dvora vpustila majiteľka domu. Keďže postihnutá osoba sa nachádzala v uzamknutej miestnosti, bolo nutné násilím vniknúť do miestnosti. Po vykopnutí dverí na miestnosti sme zbadali visieť muža, ktorý mal okolo krku omotaný hrubý špagát pripevnený na drevenej hrade stropu,“.

Po odrezaní špagátu muž nejavil známky života. Obecní policajti sa snažili muža oživiť.

„Ihneď sme začali s kardiopulmonálnou resuscitáciou aj za použitia AED prístroja, ktorú sme vykonávali až do príchodu záchrannej zdravotnej služby, ktorá v resuscitácii pokračovala ďalej. Žiaľ, tento boj sme prehrali, po neúspešnej resuscitácii privolaný lekár skonštatoval smrť. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ dodáva obecná polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM