Rastislav Búgel Krimi

Tragédia, pri ktorej vyhasli životy mladej rodiny: Polícia hľadá svedkov nehody!

Nitrianska polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Hľadá svedkov nehody, ktorí videli tragické udalosti na ceste.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia, pri ktorej vyhasli životy mladej rodiny: Polícia hľadá svedkov nehody!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala nitrianska polícia, vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v Nitre žiada verejnosť o pomoc pri objasňovaní okolností dopravnej nehody, ku ktorej došlo 26.júla 2016 na ceste pri obci Cabaj Čápor.

“Svedkovia tejto tragédie sa môžu prihlásiť na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nehoda sa mala podľa polície udiať 26. júla o 18.40 hodine na ceste druhej triedy v smere od obce Cabaj- Čápor na Šaľu. “32-ročný vodič Fordu Focus sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s nákladným vozidlom zn. MAN,“ informovala vtedy Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

“48-ročný vodič nákladného auta už nedokázal zrážke zabrániť. Následkom zrážky skončili obidve vozidlá mimo cestu vľavo ( z pohľadu vodiča nákladného auta). Pri dopravnej nehode zahynul vodič osobného vozidla, jeho 32-ročná manželka sediaca vzadu vpravo a ich len dvojročný syn sediaci v detskej sedačke vzadu vľavo za vodičom,“ informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

FOTO: Tragédia neďaleko Nitry. Vyhasli tri životy
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM