Kultúra

Tradícia pokračuje aj na tretíkrát: Zábava plná šarmantných dám a tanca neobíde ani Zobor

Plesová sezóna sa v Bratislave už začala, tešiť sa na krásne róby a kopec zábavy môžete aj v našom meste. Okrem tradičného mestského či divadelného plesu sa už tretím rokom za sebou uskutoční aj Zoborský fašiangový ples. Prečo by ste si ho nemali nechať ujsť?

Ilustračný obrázok k článku Tradícia pokračuje aj na tretíkrát: Zábava plná šarmantných dám a tanca neobíde ani Zobor
Zdroj: TASR

V poslednú januárovú sobotu sa v Penzióne Artin môžete do sýtosti zabaviť s rodinou i priateľmi. Ples vypukne 31.1. o 19:00 hod. a koná sa pod záštitou mestskej poslankyne Renáty Kolenčíkovej.

Okrem bohatého výberu chutného jedla nebude núdza ani o zábavu. O tú sa postará ikona nitrianskeho kultúrneho života Evka Pavlíková. Do tanca zasa bude hrať kapela Tempo Band a Cigánska ľudová hudba. A vyhrávať sa bude aj v tombole!

V cene lístka 30 eur je zabezpečený prípitok, predjedlo, 2× večera vo forme švédskych stolov, minerálka, víno, slané pečivo a dezert.

Vstupenky môžete kupovať priamo v Penzióne Artin na Svätourbanskej 37, cestovnej kancelárii Happy Travel na Palárikovej 1, alebo rezervovať na tel.č. 037 6516101 ; 0907 445 375 a artin@penzionartin.sk

Tradícia pokračuje aj na tretíkrát: Zábava plná šarmantných dám a tanca neobíde
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM