Rastislav Búgel Správy

TOP 7 udalostí týždňa: Nepodarená krádež aj vyčíňanie vandalov

Ďalší týždeň ubehol ako voda a priniesol mnoho zaujímavého. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v meste pod Zoborom. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Tu je PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 7 udalostí týždňa: Nepodarená krádež aj vyčíňanie vandalov
Foto: Rastislav Búgel

Hokejový klub HK Nitra potešil fanúšikov. Do svojich radov získal, aspoň dočasne, obrancu veľkých kvalít. K Corgoňom sa pridal Branislav Mezei. Viac o jeho príchode sa dočítate v článku – HK Nitra vystuží obranu: Pod Zobor prichádza Branislav Mezei!

Michal (35) z Nitry vycestoval mimo nášho mesta. V Žiari nad Hronom chcel ukradnúť luxusnú Audinu. Policajti ho načapali priamo za jej volantom. O tom, že Mišo nie je žiadny anjelik sa môžete dočítať v článku – Muž z Nitry si poriadne zavaril: Miša (35) načapali priamo pri krádeži luxusnej Audiny!

Voľby, v ktorých si budeme vyberať vedúce osoby miest a obcí sa nezadržateľne blížia. Pozreli sme sa aj na okolité dediny. V niektorých žiadny predvolebný boj neprebieha. O post starostu sa tu uchádza jediný kandidát, ktorému na zvolenie stačí jediný hlas. Zoznam týchto obcí sa dozviete v článku – Komunálne voľby s jasným víťazom: Tieto obce zostávajú bez boja

Nitrianski futbalisti postupne vstávajú z popola. Zdá sa, že objavili dlho stratenú formu. Neprehrali už v 6 zápasoch v rade a na domácom trávniku ozbíjali aj žilinské „béčko“. Postupne sa tak v svojej súťaži prepracovali až na tretie miesto. Pozrite si fotky z posledného zápasu – Rozbehnutí futbalisti úradovali: Na domácom trávniku pokorili žilinské béčko

V neďalekých Leviciach objavili mŕtvy plod dieťaťa pohodený pri cintoríne. Policajti nezaháľali a už na ďalší deň poznali totožnosť matky. Bola ňou 22-ročná študentka z okresu Nitra. Viac o prípade sa dozviete po kliknutí na článok – Polícia: Mŕtvy plod dieťaťa porodila 22-ročná študentka

V uliciach nášho mesta prebehol zaujímavý policajný test. Koľko vodičov zastavilo nevidiacemu chodcovi? Nitra dopadla na počudovanie dobre! Všetky potrebné informácie nájdete – V uliciach Nitry prebehol policajný TEST: Zaujímavé výsledky, ako obstáli vodiči v našom meste!

Len nedávno v našich uliciach pribudli nové moderné prístrešky na zastávkach MHD. Na Dolnozoborskej ulici však dlho nevydržal. Niekto ho poriadne zdemoloval. Viac informácií a fotky nájdete v našom článku – Nový prístrešok na zastávke MHD dlho nevydržal: Aha, ako dopadol!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM