Rastislav Búgel Krimi Krimi

To ho vyjde draho! Mladík (18) nedal prednosť a zdemoloval policajné auto

Chvíľka nepozornosti príde mladého šoféra poriadne draho. Pri vchádzaní na hlavnú cestu nedal prednosť policajnému autu a vrazil doň. Mladík spôsobil škodu za 12 tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku To ho vyjde draho! Mladík (18) nedal prednosť a zdemoloval policajné auto
Foto: Zuzana Jakubičková

Mladík vchádzal na svojom aute do križovatky kde už boli večer vypnuté semafory. Milan (18) chcel odbočiť smerom do mesta no nevšimol si prichádzajúce auto dopravnej polície. Mladík vošiel na hlavnú cestu v tej najnevhodnejšej chvíli. Policajti už nedokázali zabrániť zrážke. Povedal to jeden z účastníkov nehody pre portál noviny.sk.

Auto mladíka skončilo po zrážke až na plote priľahlého cintorína. Vrak policajného auta ostal stáť na ceste. Jeden z policajtov skončil po nehode v nemocnici. Má zlomené zápästie a čaká ho operácia.

Mladík bol po nehode v šoku. Zranená ruka a šok boli jediné následky nehody pre nepozorného vodiča. Jemu a ani 15-ročnému spolujazdcovi sa nič vážne nestalo. „Škoda na autách je 12 tisíc eur. Dychová skúška na alkohol bola u vodičov negatívna,“ povedala policajná hovorkyňa Bruchterová pre portál noviny.sk.

Nitra24.sk/no­viny.sk Foto: ilustračné

Celú reportáž si môžete pozrieť na webe noviny.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM