Správy

TIPY na víkend pod Zoborom: Tešiť sa môžete na DEGUSTÁCIU vín aj koncert Nohavicu

Čo podniknúť v Nitre tento víkend? Pozrite si prehľad podujatí, ktoré vám spríjemnia voľné dni.

Ilustračný obrázok k článku TIPY na víkend pod Zoborom: Tešiť sa môžete na DEGUSTÁCIU vín aj koncert Nohavicu
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa , www.pixabay.com

Starožitnícke a Gazdovské trhy

sobota, 22. apríla od 6:00 do 12:00, Agrokomplex, vstup cez bránu B2

Zberatelia sa majú opäť na čo tešiť. V sobotu 22. apríla sa na výstavisku Agrokomplex budú konať Starožitnícke a Gazdovské trhy. Trhy budú otvorené od 6.00 do 12.00 hodiny v pavilóne N. Vstup je cez bránu B2. Burza slúži na predaj starožitností a zberateľských predmetov, mincí, známok, odznakov, obrazov, keramiky, porcelánu, nábytku (komody, hodiny) a ďalšieho.Vstup pre návštevníkov od 6.00 do 12.00 h. Vstupné 3 eurá.

Včelárske slávnosti

sobota, 22. apríla od 9.00 do 18.00, Slovenské poľnohospodár­ske múzeum

Návštevníci sa môžu tešiť napríklad na ochutnávky medu a medoviny, prednášky o včelách a včelárstve a tvorivé dielničky pre deti. Cieľom podujatia je spropagovať včelárske remeslo, včelie produkty a včely. Zároveň je zámerom podujatia vyzbierať na sprievodných podujatiach prostriedky na obnovu včelárskeho skanzenu v SPM. Chýbať nebude včelárska vandrovka a jazda vlakom nitrianskej poľnej železnice. Slávnosti sú organizované v spolupráci so Slovenským zväzom včelárov Nitra a Nitrianskou organizáciou cestovného ruchu. Vstup na podujatie je zadarmo, jazda vlakom, prehliadka skanzenu je spoplatnená.

Garážový výpredaj

sobota, 22. apríla od 9.00 do 15.00, Chrenová

V sobotu 22. apríla sa môžete tešiť na ďalší tohtoročný Garážový výpredaj. Konať sa bude od 9.00 do 15.00 hodiny na priestranstve pri Fatranskej škole na Chrenovej. Výhodou Garážových výpredajov je, že nakupujúci si môžu odniesť tovar od výmyslu sveta. Predajcova sa registrovať nemusia. Stačí, aby prišli na určené miesto a okamžite môžu vyložiť svoj tovar.

Celoslovenské stretnutie veteránov a motoristov

sobota, 22. apríla od 10.00 do 16.00, na parkovisku pred Zimným štadiónom, Jesenského ul.

Na parkovisku pred zimným štadiónom sa bude od 10.00 hodiny konať Celoslovenské stretnutie veteránov a motoristov. Program sa začne o 12.00 hodine. O 13.00 bude nasledovať výjazd a o 15.00 tombola. Hlavnou cenou bude babeta. Súčasťou programu bude vystúpenie raketomodelárov či diskusná relácia Jawou na Balkán s Jurajom Novosadom a Milošom Volentierom. Pripravené bude občerstvenie, kofola a guláš.

Prehľad podujatí pokračuje na druhej strane!

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM