Monika Földešiová Rôzne

SÚŤAŽ s KUKOM ukončená, poznáme posledných víťazov

Ani vás už nebaví vyhadzovať veľké peniaze za oblečenie svojich detí, ktoré aj tak čoskoro zničia pri futbale alebo na detskom ihrisku? Hľadáte aj v tomto smere kvalitu za veľmi rozumnú cenu? Kuko Shop je tu pre vás!

Detský second hand so značkovým oblečením otvoril svoju prevádzku už aj v Nitre. Voči ostatným predajcom sa aj na základe nízkych cien stáva bezkonkurenčnou spoločnosťou. Ak potrebujete obliecť svoje novorodeniatko či 13-ročné dieťa, v Kuko Shope sa pre vás určite niečo nájde. Príďte sa pozrieť do novootvorenej prevádzky na Čermánskom námestí (Martinák) v Nitre. Viac informácií na telefónnom čísle 0911 948 720 a­lebo ich stránke na [link=http://www­.facebook.com/ku­koshop?sk=wall]Fa­cebooku[/link]. Obchod je pre vás denne otvorený od 10:00 hod. do 17:00 hod. v každý pracovný deň. [center] [size=16][color=#ff0000]­SÚŤAŽ[/color][/si­ze][/center]

Nitra24 vám v spolupráci s Kuko Shop priniesla atraktívnu súťaž o poukážky v hodnote 10 eur na nákup oblečenia pre vaše deti. Každý týždeň vyhrali až !3! z vás, ktorí si budú môcť zľavu v tomto second hande uplatniť.

Víťazi z posledného štvrtého týždňa: Silvia Dolníková Ivana Horváthová Vladimír Lacko

Všetkým víťazom gratulujeme!

kuko shop
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM