Kultúra Tlačové správy

SÚŤAŽ! Lucia Šoralová odštartovala slovenské turné s kapelou Nerez: Zahrajú aj v Nitre

Lucia Šoralová a hudobníci z kapely Nerez odštartovali spoločné slovenské turné po slovenských mestách. Unikátne spojenie Nerezu s temperamentnou Luciou budete môcť zažiť už 27. apríla v nitrianskej Nájomnej jednotke 210. Hráme o vstupenky!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ! Lucia Šoralová odštartovala slovenské turné s kapelou Nerez: Zahrajú aj v Nitre
5
Galéria
Zdroj: KALAMA PRODUCTION

Lucia Šoralová a skupina Nerez úspešne odštartovali spoločné turné Stará láska Nerez. Fanúšikovia si užili ich novoprespievanú pieseň „Já s tebou žít nebudu“, ktorú preslávila zosnulá pesničkárka Zuzana Navarová.

„Milujem túto pesničku. Na koncerte, kam ma pozvali pri dolaďovaní našej spolupráce, som si ju neplánovane zaspievala bez prípravy a pamätala som si ju lepšie ako vlastné nové piesne. Zuzanu Navarovú mám veľmi rada. Chýbajú mi jej piesne, ktoré už nestihla napísať. A to, čo stihla, je pre mňa majákom v mori,“ vyznala sa Lucia Šoralová.

Sympatická speváčka a hudobníci z Nerezu nahrávali pieseň v štúdiu Ondřeja Soukupa a tvrdia, že si vynikajúco muzikantsky „sadli“. A preto sa spolu vybrali aj na turné.

„My sme niekoľkokrát počas svojej kariéry zažili, že nám osud priniesol do cesty nejakú šikovnú talentovanú speváčku. Radi spievame s babou v kapele, je to paráda. Toto prepojenie s Luciou prináša veci, ktoré by sa v čisto pánskej zostave nestali, to je jasné,“ doplnil Vít Sázavský.

Lucia s Nerezákmi zatiaľ odohrali tri koncerty v Trenčíne, v Martine a v Košiciach. Fanúšikovia sa ale môžu tešiť na ďalšie vystúpenia.

„Program je zložený z troch rovín. Zahráme Luckin repertoár s La Alma, kde sa my pripojíme hrou na gitaru a vokálmi. Potom to budú piesne Nerezu, napríklad „Kočky“, či „Kytička“, ktoré kedysi s nami spievala Zuzana Navarová, a potom naše súčasné piesne,“ uzatvára Vít Sázavský.

Lucia Šoralová už roky vystupuje s kapelou La Alma v zložení Michal Mihok – akordeón, Martin Brunner – piano a Miloš Klápště – kontrabas.

Lístky sa dajú kúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Lucia Šoralová & La Alma Stara láska Nerez a vy

24.4. ŽILINA – Mestské divadlo
25.4. POPRAD – Dom kultúry
26.4. TRNAVA – Kino Hviezda
27.4. NITRA – Nájomná jednotka 210
28.4. LUČENEC – Synagóga

Mená výhercov súťaže o vstupenky

Silvia Glindová, Lenka Oravcová, Martina Kačániová.

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: KALAMA PRODUCTION
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM