Monika Földešiová Rôzne

SÚŤAŽ: Jazykový kurz vyhral ...

(PR)Jazyková škola VAGeS pripravila v spolupráci s portálom NITRA24 súťaž, vďaka ktorej sa jeden z vás naučí alebo zdokonalí v anglickom jazyku. Zapojilo sa vás naozaj veľa.

Škola VAGeS už 20 rokov ponúka jazykové kurzy na všetkých úrovniach s vysokou kvalitou výučby, ktorá je ukončená certifikátom. Špecializuje sa na výučbu komunikácie v 6 cudzích jazykoch, priestor vytvárajú aj pre zahraničných študentov, ktorí majú záujem o slovenský jazyk. Vyučovacie metódy jazykovej školy VAGeS sa oproti iným inštitúciám odlišujú v prvom rade tým, že kladú dôraz na individuálny prístup k študentom. Poukazujú na to, že nie na každého sa dá uplatniť jedna a tá istá metóda výučby. Na základe komunikatívneho prístupu učia kvalifikovaní lektori študenta cudzí jazyk tak, aby ho vedel používať čo najprirodzenejšie v komunikácii pri rôznych spoločenských situáciách. Okrem toho sa sústreďujú na väčšiu aktivitu študenta na kurze, ktorému pripadne približne 80% hovorenia na hodine.

S našim portálom Nitra24 ste sa mohli zapojiť do súťaže, ktorej cenu podarovala práve jazyková škola VAGeS. Na súťažnú otázku „aké všetky jazyky VAGeS vyučuje?“, ste mali napísať nasledovné jazyky: anglický, nemecký, francúzsky, ruský maďarský, čínsky a slovenský jazyk pre cudzincov.

Z množstva správnych odpovedí však mohol vyhrať len 1 súťažiaci, výherkyňou je[color=#ff0000]** Regína Raűfstein**[/color] Srdečne blahoželáme, budeme Vás kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

vages
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM