Krimi

Súložiaci pár na Mostnej si ľudia natáčali na mobil: Polícii to však NIKTO neoznámil

Podľa náčelníka mestskej polície nikto nepociťoval morálnu povinnosť nahlásiť súložiaci pár na Mostnej. Na mobil si však dvojicu milencov natáčali.

Ilustračný obrázok k článku Súložiaci pár na Mostnej si ľudia natáčali na mobil: Polícii to však NIKTO neoznámil
Zdroj: Dnes24.sk , internet

Pikantný prípad z Nitry obletel celé Slovensko. Muž so ženou sa oddávali sexuálnym radovánkam priamo na schodoch do jednej z prevádzok na Mostnej ulici.

Ich počínanie niekto zaznamenal na video, ktoré sa dostalo na internet.

Okrem súložiaceho páru na ňom vidno množstvo udivených okoloidúcich. Niektorí sa pri pohľade na sex na verejnosti zabávali, iní pohoršene krútili hlavami.

Policajti pikantnosti nevideli

Všetko sa udialo iba niekoľko metrov od stanovišťa, na ktorom pravidelne dozerajú na poriadok na spomínanej ulici hliadky mestskej aj štátnej polície.

„Hliadky mestskej polície bezprostredne, počas samotného konania uvedeného aktu, túto udalosť na schodoch vo výklenku nespozorovali, nezaznamenali,“ povedal pre Dnes24 náčelník Mestskej polície v Nitre Erik Duchoň.

Nikto im to nenahlásil

Nakoľko policajné hliadky incident priamo nevideli, aby zakročili, musel by im to niekto nahlásiť. To sa však nestalo.

„Taktiež nikto, zrejme z mnohých priamych pozorovateľov, nemal záujem, nepociťoval morálnu povinnosť, udalosti zamedziť jednoduchým telefonickým, prípadne osobným oznámením hliadkam mestskej polície a policajnému zboru SR, ktorí tam takmer nepretržite hliadkujú a majú v uvedenej lokalite pevné stanovisko. Z dôvodu, že udalosť vykazuje znaky trestného činu výtržníctva, vec si prevzali orgány činné v trestnom konaní,“ dodal Erik Duchoň.

Pre Dnes24 to potvrdila aj nitrianska krajská policajná hovorkyňa Viktória Borloková: „Polícia v Nitre sa predmetnou situáciou zaoberá a vec operatívne preveruje ako podozrenie z trestného činu výtržníctva."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM