Rastislav Búgel Kultúra

Súčasťou Divadelnej Nitry bude aj výstava fotografií: Záujemcovia ich môžu posielať

Profesionálni i amatérski fotografi z Nitry a Nitrianskeho kraja môžu ešte do 15. júla poslať organizátorom Medzinárodného festivalu Divadelná Nitra svoje fotografie na tému empatia. Tá je ústrednou témou celého podujatia, ktoré sa bude v Nitre konať v dňoch 24. až 29. septembra.

Ilustračný obrázok k článku Súčasťou Divadelnej Nitry bude aj výstava fotografií: Záujemcovia ich môžu posielať
Foto: Rastislav Búgel

Snímky, ktoré organizátori festivalu vyberú, budú vytlačené vo veľkom formáte a nainštalované na špeciálnej stene na Svätoplukovom námestí v Nitre. Výstava fotografií bude nainštalovaná 23. septembra a potrvá do polovice októbra.

Fotografie v tlačovej kvalite

Záujemcovia môžu poslať najviac tri fotografie v tlačovej kvalite, ktoré zobrazujú alebo predstavujú empatiu v spojení s aktuálnymi spoločenskými problémami, akými sú chudoba, staroba, násilie, extrémizmus, vojna, imigrácia, diskriminácia menšín, marginalizácia telesne alebo duševne postihnutých, bezdomovectvo, ochrana životného prostredia a kultúrnych pamiatok.

Aj elektronicky

Ako informovali organizátori festivalu, fotografie možno poslať elektronickou poštou spolu so svojimi kontaktnými údajmi, názvom fotografie, miestom, kde vznikla a príbehom, ktorý zachytáva.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM