Správy

Študentov láka aj nitrianska SPU: Jej fakulty otvoria svoje dvere verejnosti

Pokiaľ sa chystáte na vysokú školu, navštíviť môžete aj Slovenskú poľnohospodársku univerzitu v Nitre. Čo si pripravila pre záujemcov o štúdium?

Ilustračný obrázok k článku Študentov láka aj nitrianska SPU: Jej fakulty otvoria svoje dvere verejnosti
Zdroj: TASR

Slovenská poľnohospodárska univerzita (SPU) v Nitre aj tento rok sprístupní svoje vzdelávacie a výskumné pracoviská záujemcom o vysokoškolské štúdium. Ako uviedla, dni otvorených dverí sa na jednotlivých fakultách budú postupne konať od 20. januára až do 24. marca.

Otvoria ich postupne

Ako prvá otvorí návštevníkom svoje dvere Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja a Fakulta ekonomiky a manažmentu.

Postupne svoje dvere otvoria verejnosti aj Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Technická fakulta i pracoviská na Fakulte agrobiológie a potravinových zdrojov a Fakulte záhradníctva a krajinného inžinierstva.

Prečítajte si tiež

Všetky potrebné informácie

Ako informovala univerzita, v rámci dní otvorených dverí budú jednotlivé pracoviská SPU poskytovať informácie o študijných programoch, podmienkach prijímacieho konania, uplatnení absolventov a spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami. Zároveň záujemcovia môžu spoznať vybavenia univerzity i jej pedagógov.

„Dozvedia sa tiež o možnostiach ubytovania či trávení voľného času,“ pripomenula univerzita.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM