Marcel Mojžiš Krimi

Stratený Tomáš (16) sa vrátil domov

Pátranie po 16-ročnom mladíkovi Tomášovi polícia ukončila. Chlapec sa v poobedných hodinách sám vrátil domov.

Tomáš pri poslednom kontakte so svojimi blízkymi im nedal vedieť, že by sa niekde dlhodobo chystal. Mladík odišiel tento týždeŇ v stredu z domu na neznáme miesto a odvtedy ako keby po ňom zľahla zem. Nikomu z rodiny sa za dva dni neozval a jeho pobyt nie je známy.

Tomáš mal v čase odchodu na sebe oblečené rifle, šuštiakovú mikinu s kapucňou, čiernu koženú bundu a obuté mal vysoké tenisky čiernej farby. Hľadaný chlapec meria 178 centimetrov, je štíhly a má tmavohnedé vlasy, ktoré nosí na bokoch hlavy vyholené. Na prstoch ľavej ruky v poradí od ukazováka po malíček má vytetované písmená šipi a na predlaktí pravej ruky má vytetovaný ornament o rozmere asi 10 krát 5 centimetrov.

Polícia pátranie po mladíkovi odvolala. Tomáš (16) sa v poobedných hodinách vrátil domov.

Ďalšie aktuality z Nitry: [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.134160]Smrť Vanesky (†3) vytočila poslanca: Hlina hovorí o beštiách![/link] [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.134133]Ne­videli ste ho? Pred policajtmi uniká Ondrej (46)[/link] [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.134014_Smo­la!-Slubena-lanovka-tak-skoro-nebude]Smola! Sľúbená lanovka tak skoro nebude[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM