Monika Földešiová Iné športy

Štefanský florbal

V 2. sviatok vianočný sa v Nitre konal 3. ročník Štefanského turnaja vo florbale, ktorého sa zúčastnilo 10 mužstiev nielen z Nitry a okolia, okrem toho aj ďalekého východu.

Mimo tradičných účastníkov mestskej ligy sa na turnaji predviedli aj mužstvá z Modry, Hlohovca, Šale i hráči v zmiešanom mužstve Innebandy západňáre a východňáre. Spestrením bola aj účasť družstva CR ZG zloženého z bývalých a súčasných hráčok Slávia SPU DFA Nitra. Turnaj priniesol viacero vyrovnaných stretnutí a aj napriek sviatočnému obdobiu malo viacero stretnutí vysoké herné nasadenie a hráči tak predviedli kvalitnú hru. Hralo sa v dvoch skupinách, pričom z každej postupovali dva tímy. Účasť vo finále si zabezpečili mužstvá Innebandy západňáre – východňáre, po víťazstve nad Hlohovcom a Nerozvážni mladíci, ktorí po samostatných nájazdoch vyhrali nad tímom Objav mlieko. Toto mužstvo nakoniec obsadilo tretie miesto. Rolu favorita potvrdilo zoskupenie Innebandy západňáre – východňáre, ktoré di vo finále „podali“ Nerozvážnych mladíkov 2:0, a tým už druhý rok za sebou ušlo finálové víťazstvo.

Výsledky: //1. semifinále:// Nerozvážni mladíci vs. Objav mlieko 5:4 po sn //2. semifinále:// Hlohovec vs. Innebandy západňáre – východňáre 1:4 //O 3. miesto:// Hlohovec vs. Objav mlieko 4:7 //Finále: //Nerozvážni mladíci vs. Innebandy západňáre – východňáre 0:2

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM